Coș

Bacopa caroliniana

Bacopa caroliniana
Bacopa caroliniana
Bacopa caroliniana
Bacopa caroliniana
Bacopa caroliniana
Bacopa caroliniana
Bacopa caroliniana
Bacopa caroliniana
Bacopa caroliniana
30 MDL
Fără TVA: 30 MDL
  • Stock: În stoc
* Prețul este indicat pentru o singură unitate de produs (bucată, kg, crenguță, tufiș, buchet)
* Imaginile de pe site sunt cu titlu informativ, solicitați fotografiile originale de la vânzător

Descriere

Bacopa este capabilă să crească atât în ​​apă sărată, cât și în apă dulce, așa că este folosită pentru plantarea acvariilor marine și de apă dulce. Și, de asemenea, lăstarii de Caroline bacopa sunt capabili să crească dincolo de nivelul apei și să înflorească deja la suprafață.

Familia Scrophulariaceae
Dimensiuni Pâna la 40 cm
Aspect Este o planta perena, submersa, dar uneori poate fi si plutitoare. Frunzele sale sunt suculente si relativ groase, iar daca sunt zdrobite emana un miros de lamaie. Forma lor este ovala, sunt dispuse opus pe tulpina si sunt de culoare variabila, in functie de cantitatea de lumina. La lumina puternica, frunzele se vor colora chiar in maro-roscat. Frunzele plutitoare, atunci cand exista, au acelasi aspect cu cele submerse. Florile mici si albastre sunt foarte frumoase si plutesc la suprafata apei, dar pot ramane chiar si submerse.
Arealul de trai America de Nord
Parametrii apei Temperatura: 20-26 °C Aciditate: 6-7 pH. Duritate: 2-8 °dH.
Întreținerea în acvariu Bacopa caroliniana este usor de ingrijit, dar are nevoie de lumina puternica si de o apa bogata in nutrienti. Are un ritm destul de scazut de crestere si este foarte frumoasa, punand in valoare plantele de pe fundal. Are nevoie de un sol bogat, de preferabil pietris.