Coș

Altele

Altele
În engleză, specia se numește „yo yo loach”. Istoria numelui provine de la un celebru fotograf pe nume Ken Childs, care lucrează în industria acvariilor de peste 20 de ani. Când a filmat pește pentru următorul raport, el a menționat că pentru unii oameni, Heyday se contopește cu scrisori care a..
65 MDL
Fără TVA:65 MDL
Kalamoicht Calabar (Calamoichthys calabaricus) este un peste cu adevarat extraordinar. Când îl privești înotând, apar gânduri despre creaturile mitice legendare - dragonii chinezi. Kalamoicht zboară în jurul acvariului ca într-un dans divin, zbârnindu-se în jurul plantelor, apoi încolăcindu-se în in..
450 MDL
Fără TVA:450 MDL
 Protopter negru (Protopterus dolloi)  Protopter negru (Protopterus dolloi)
Precomandă
Acest pește este foarte vechi, a apărut pe Pământ în urmă cu aproximativ 99 de milioane de ani! Protopterul a supraviețuit dinozaurilor, rinocerului lânos, prăbușirii URSS și se pare că va fi singurul care va aștepta Half-Life 3. Cu un asemenea vârtej de evenimente, protopterul nu s-a schimbat de fa..
800 MDL
Fără TVA:800 MDL
Albina Goby (latină: Brachygobius anthozona, de asemenea, Brachygobius bee, Goby goby, Gummy bumblebee, Brachygobius baby) este un pește mic, luminos și liniștit, pe care proprietarii de acvarii mici sunt fericiți să-l cumpere...
65 MDL
Fără TVA:65 MDL
Aploheilichthys Norman - această știucă pitică se încadrează perfect în comunitatea unui acvariu general de dimensiuni medii: este nepretențioasă, nu intră în conflict cu vecinii săi. În ciuda lipsei de diversitate a culorilor și a culorilor strălucitoare în culoare, peștele este atractiv și interes..
40 MDL
Fără TVA:40 MDL
Axolotl Axolotl
Nou
Axolotl (lat. Axolotl) sau, cum este numit, salamandra mexican intră în echipa ambistom. Această specie este considerată a fi o formă larvară a unei specii, cum ar fi tigrul ambisto. Axolotl se poate reproduce, fără a atinge vârsta unui adult, datorită faptului că glanda tiroidă este subdezvoltată...
560 MDL
Fără TVA:560 MDL
Un astfel de locuitor de râu neobișnuit nu a putut decât să atragă atenția acvaristilor. Pentru unii, această specie seamănă cu fantome, pentru unele ființe extraterestre. În orice caz, bibanul de sticlă este cu siguranță unul dintre cei mai originali pești de acvariu. Din păcate, în ultimii ani a d..
70 MDL
Fără TVA:70 MDL
Bichirul ornat sau Polypterus Ornatipinnis esdte un peste de mari dimensiuni, ce apartine grupului de pesti ososi primitivi cu scheletul partial osos si partial cartilaginos...
700 MDL
Fără TVA:700 MDL
Astăzi, țestoasa cu urechi roșii este unul dintre cei mai populari locuitori ai acvariului de acasă. În țările europene, se organizează în mod regulat campanii care încurajează iubitorii să nu cumpere aceste țestoase, deoarece populația lor este în scădere rapidă. În Elveția, a fost creat chiar un c..
300 MDL
Fără TVA:300 MDL
Eleotris (Tateurndina ocellicauda) este un mic gubi de apă dulce foarte colorat. În prezent este singurul membru cunoscut al genului său. Elegant, viu decorat, complet liniștit și, în plus, pește nu foarte capricios...
86 MDL
Fără TVA:86 MDL
Garra Panda (Garra flavatra) Garra Panda (Garra flavatra)
Nou
Garra Panda - peștii sunt foarte drăguți, dinamici, amuzanți și provoacă în mod constant zâmbete cu temperamentul lor detestabil și „numerele acrobatice” demonstrate în timpul procesului de hrănire. Se obișnuiesc foarte repede cu persoana respectivă. Nu stau niciodată într-un singur loc - doar „mași..
110 MDL
Fără TVA:110 MDL
Afişare 1 - 12 din 32 (3 pagini)