Coș

Pesti labirint

Pesti labirint
..
200 MDL
Fără TVA:200 MDL
Este un peste colorat, cunoscut si sub denumirea de peste luptator, in special datorita masculului, care are un comportament foarte teritorial. Nuantele acestor pesti variaza de la rosu la galben, albastru, auriu, verde, dar veti gasi si combinatii spectaculoase intre aceste culori...
180 MDL
Fără TVA:180 MDL
Un pește de luptă sau un cocoș (lat. Betta splendens) este nepretențios, frumos, dar poate ucide o femelă și alți masculi. Acesta este un pește tipic de labirint, adică poate respira oxigenul atmosferic.Peștele a câștigat popularitate pentru aspectul său luxos, comportamentul interesant și capacitat..
190 MDL
Fără TVA:190 MDL
Lyalius (Trichogaster lalius) este unul dintre cei mai frumoși pești de acvariu. Lalius a atras atenția acvaristilor în urmă cu mai bine de 100 de ani... și din motive întemeiate. Dupa caracteristicile sale: dimensiune optima pentru acvariile mici, luminozitate a culorii, non-agresiune, comportament..
100 MDL
Fără TVA:100 MDL
Gurami de pește de acvariu sunt pești liniștiți, pașnici, într-un acvariu general care arată spectaculos. Gurami este un pește de acvariu neobișnuit, lucru neobișnuit este că peștele are un organ labirintic. Ei pot respira un pește, dizolvă oxigenul din organism. În ciuda celor neobișnuite, nu este ..
70 MDL
Fără TVA:70 MDL
Pentru prima dată, un mic pește drăguț a fost observat în anii 30 ai secolului XIX. Atunci a devenit clar că acest rezident de apă se înțelege bine în acvarii și devine o podoabă a oricărei locuințe...
80 MDL
Fără TVA:80 MDL
Macropod (Macropodus opercularis) Macropod (Macropodus opercularis)
Precomandă
A fost adus pentru prima dată în Franța în 1869, iar în 1876 a apărut la Berlin. Acest mic, dar foarte frumos pește de acvariu a jucat un rol major în popularizarea acvariilor din întreaga lume.Odată cu apariția unui număr mare de alte specii de pești, popularitatea macropodului de acvariu a scăzut ..
37 MDL
Fără TVA:37 MDL
Colisa chuna este un peşte frumos, însă nu îşi arată întreaga splendoare în orice condiţii: nu işi etalează farmecele pe de-a-ntregul decât dacă este tratat corespunzător. Din această cauză, mulţi amatori nu se pot bucura niciodată de adevăratele lui calităţi: într-un acvariu scos la vânzare, de exe..
60 MDL
Fără TVA:60 MDL
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)