Coș

Pesti crap

Pesti crap
Cunoscut si  ca "barbus rosu", este un peste tropical de apa dulce  care ofera multa energie oricarui acvariu. Sunt pesti pasnici, insa ca majoritatea barbusilor sunt foarte curiosi si ajung sa ciupeasca inotatoarele voalate ale altor specii. Sunt pesti gurmanzi, nepretentiosi, ce pot fi o..
45 MDL
Fără TVA:45 MDL
Barbus Schubert - un reprezentant luminos al familiei crap și fac parte din forma verde Barbus (lat Barbus semifasciolatus.). Acest nume a fost dat în onoarea numele om de știință care a dat mai întâi o descriere completă. În literatura de specialitate, forma poate fi găsit sub numele latin Barbus s..
35 MDL
Fără TVA:35 MDL
Barbus cireș frumos pește luminos liniștit și fără pretențios. Cunoscut de acvaristici de aproximativ cincizeci de ani. În 1936 a venit în Europa. În URSS importat în 1956. Acvaristienii sovietici au avut o multitudine de experiență în conținutul și reproducerea reprezentanților genului Barbus. Și d..
35 MDL
Fără TVA:35 MDL
Mulți pești de acvariu își câștigă popularitatea la zeci de ani după ce au fost descoperiți pentru prima dată. Un exemplu izbitor în acest sens este barb Denison. Prima descriere științifică a acestui pește strălucitor a fost făcută în 1865, iar specia s-a răspândit numai după o expoziție internațio..
87 MDL
Fără TVA:87 MDL
Barbus GloFish verde  (Puntius tetrazona Glofish) Barbus GloFish verde  (Puntius tetrazona Glofish)
Precomandă
Peștele a evidențiat din interior o genă din Meduzele din Pacific „montată” în ADN-ul lor, responsabilă de eliberarea de proteine ​​fluorescente verzi. Experimentul a avut un obiectiv științific strict: subiecții experimentali au devenit indicatori ai poluării apei, reacționând cu o schimbare de cul..
0 MDL
Fără TVA:0 MDL
Este interesant faptul că numai voința întâmplării ne-a permis să admirăm barbusul mușchiului, pentru că mai devreme a fost sacrificat pur și simplu la crescătorii de pește asiatici, iar apoi cineva nu l-a văzut, iar peștele a plecat în Europa, unde a obținut imediat popularitate în rândul acvariști..
50 MDL
Fără TVA:50 MDL
Barbus negru (Pethia nigrofasciata) Barbus negru (Pethia nigrofasciata)
Nou
Barbele de pește de acvariu mici, rezistente și ușor cocoșate sunt foarte iubite de mulți acvaristi. Acești pești ideali, în special pentru pasionații începători, vin în multe soiuri care variază în mărime, formă a corpului și culoare...
36 MDL
Fără TVA:36 MDL
Un pește de acvariu popular, ușor de păstrat și fără pretenții, perfect compatibil cu multe alte specii cunoscute. De aceea, acest tip de pește este recomandat acvaristilor începători, dar iubitorii profesioniști nu vor refuza un astfel de individ exotic...
38 MDL
Fără TVA:38 MDL
Danio GloFish (Brachydanio rerio) Danio GloFish (Brachydanio rerio)
In așteptare
Fluorescent de culoare Danio (luminiscent) - primul pește modificat genetic și primul pește de acvariu care a primit o genă luminoasă. GloFish este un brand patentat de pește luminiscent pentru inginerie genetică. GloFish-urile colorate DanFish au o strălucire sub lumina albă naturală și razele ultr..
20 MDL
Fără TVA:20 MDL
Flying Fox (Epalzeorhynchos Kalopterus) Flying Fox (Epalzeorhynchos Kalopterus)
In așteptare
Flying Fox este un pește drăguț și un excelent luptător împotriva vegetației nedorite din acvariu...
55 MDL
Fără TVA:55 MDL
Garra Panda (Garra flavatra) Garra Panda (Garra flavatra)
Nou
Garra Panda - peștii sunt foarte drăguți, dinamici, amuzanți și provoacă în mod constant zâmbete cu temperamentul lor detestabil și „numerele acrobatice” demonstrate în timpul procesului de hrănire. Se obișnuiesc foarte repede cu persoana respectivă. Nu stau niciodată într-un singur loc - doar „mași..
110 MDL
Fără TVA:110 MDL
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)