Coș

Hypancistrus L340

Hypancistrus L340
Hypancistrus L340
Hypancistrus L340
Hypancistrus L340
Hypancistrus L340
Hypancistrus L340
Hypancistrus L340
Hypancistrus L340
Hypancistrus L340
190 MDL
Fără TVA: 190 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Acest gen este unul relativ recent, descris în 1991 cu specia sa de tip H. zebra . H. inspector a fost următoarea specie descrisă în 2002. În 2007, au fost descrise patru specii noi de Hypancistrus . Cu toate acestea, există încă multe alte specii nedescrise. Aceste specii nedescrise sunt adesea desemnate cu L-numere . 

Familia Loricariidae
Dimensiuni Pina la 10 cm
Aspect Speciile de Hypancistrus pot fi diferențiate de alte genuri de Loricariide printr-o serie de caracteristici. Acești pești au maxilarele foarte unghiulare care formează un unghi mai mic de 90 de grade , ceea ce este o trăsătură împărtășită doar de câteva alte genuri. De asemenea, scuturile lor nu sunt extrem de ridicate sau îngrămădite ca cele ale unor genuri, iar abdomenul lor este doar pe jumătate placat cu această armură, spre deosebire de placat. Hipancistrul are mai puțini dinți dentari decât dinții premaxilari , iar primii sunt aproape de două ori mai lungi decât cei din urmă.
Arealul de trai America de Sud
Parametrii apei 24 - 30 C, pH 6,5-8,0, gH 2-20°dGH
Hrana Alimente uscate, vii sau congelate, viermi și altele similare, plus felii de fructe și legume proaspete și ocazional creponă sau creveți dezghețate.
Compatibilitate Sunt pesti pasnici si pot fi tinuti in acvarii comunitare impreuna cu alte specii pasnice si nu foarte mari.
Întreținerea în acvariu Întreținerea peștelui numerotat într-un acvariu, de obicei, nu provoacă dificultăți speciale. Există într-adevăr câteva premise pentru bunăstarea animalelor de companie. Având în vedere că aproape toți peștii de lanț poștă duc un stil de viață aproape de fund, acvariile ar trebui să fie alese și cu o suprafață mare de fund. De asemenea, au nevoie de multe adăposturi diferite. În caz contrar, peștele va fi într-un stres constant, ceea ce va afecta luminozitatea culorii și le va afecta sănătatea. Există un alt punct important în menținerea numărului de pește de număr. Și este important mai mult pentru proprietarii lor decât pentru peștii înșiși. Aceasta este o problemă de iluminare într-un acvariu de pești de pisică. Cert este că majoritatea sunt pești de noapte și în lumină strălucitoare va fi întotdeauna în adăposturi. Prin urmare, acestea sunt păstrate cel mai bine într-un acvariu din specii cu iluminare slabă. Într-un astfel de acvariu, peștele devine mult mai îndrăzneț. În caz contrar, va trebui să stați la acvariu cu o lanternă noaptea, pentru a admira frumusețea lor scumpă.