Coș

Corydoras sterbai

Corydoras sterbai
Corydoras sterbai
Corydoras sterbai
Corydoras sterbai
Corydoras sterbai
Corydoras sterbai
Corydoras sterbai
Corydoras sterbai
Corydoras sterbai
46 MDL
Fără TVA: 46 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

 Corydoras Sterba este unul dintre numeroșii somni din genul Corydoras, dar foarte popular datorită culorii sale pestrițe. Acesta este un pește foarte acomodabil, care este bine potrivit pentru rezervoarele comunitare, dar are nevoie de un fund spațios. Ca toate coridoarele, este activ și jucăuș, este interesant să urmărești dupa grupa din acesti pesti.

Familia Callichthyidae
Dimensiuni 6-7 cm
Aspect
Arealul de trai America de Sud
Durată de viață 3-4 ani
Parametrii apei Temperatura - 24–28°С Valoarea pH-ului - 6,0–7,8 Duritatea apei - duritate moale spre medie (1-15 dGH)
Hrana Orice aliment uscat și congelat de dimensiunea corespunzătoare, este de dorit suplimentarea dietei cu alimente de origine vegetală.
Compatibilitate Excelent pentru acvariile comunitare, în general, nu atingeți pe nimeni. Dar pot fi răniți, așa că evitați să păstrați peștii teritoriali care trăiesc pe fund, cum ar fi ciclidele. Mai mult, Sterb are vârfuri care pot ucide un prădător care încearcă să înghită un pește.
Întreținerea în acvariu Pentru a păstra somnul Sterba, aveți nevoie de un acvariu cu o mulțime de plante, zgomote și zone deschise ale fundului. Deoarece trebuie tinuti intr-un grup, de la 6 indivizi, este nevoie de un acvariu destul de spatios, de la 150 de litri. În plus, lungimea sa ar trebui să fie de aproximativ 70 cm, deoarece somnul este activ, iar zona de jos este de mare importanță. De cele mai multe ori petrec săpat în pământ și căutând hrană. Deci este de dorit ca solul să fie cu o fracțiune fină, nisip sau pietriș. Coridoarele Sterba sunt destul de sensibile la parametrii apei, nu tolerează sarea, substanțele chimice și medicamentele. Semnele de stres sunt dorința peștelui de a urca mai sus, pe o frunză a unei plante lângă suprafața apei și respirația rapidă. Cu acest comportament, trebuie să schimbați o parte din apă, să sifonați fundul și să clătiți filtrul. Cu toate acestea, dacă apa se schimbă, sifonul inferior este regulat, atunci nu vor fi probleme cu somnul, principalul lucru este să nu-l duceți la extreme. Trebuie să fiți atenți când vă transferați într-un nou acvariu, este necesar să aclimatizați peștele.