Coș

Acorus gramineus

Acorus gramineus
Acorus gramineus
Acorus gramineus
Acorus gramineus
Acorus gramineus
Acorus gramineus
Acorus gramineus
Acorus gramineus
Acorus gramineus
45 MDL
Fără TVA: 45 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Acorus este un buchet de frunze înguste care cresc din pământ în insule mici. La o examinare mai atentă, puteți găsi o rozetă de foaie în formă de evantai. Folosit perfect de acvariștii din întreaga lume pentru a decora acvariile.

Familia Асогасеае
Dimensiuni Pina la 40 cm
Aspect Calamus iarbă are o structură rigidă a frunzelor, are o nuanță verde bogată și nu diferă în plasticitate. Fiecare frunză are o formă alungită, cu un capăt ascuțit, iar pe farfurie în sine pot exista dungi de culoare albă sau gălbuie.
Arealul de trai Japonia, Asia și Indochina
Parametrii apei Temperatura preferă 15-21 °C. La o temperatură prea ridicată, creșterea ei se înrăutățește. Este fără pretenții față de compoziția chimică a apei.
Întreținerea în acvariu Acorus nu solicită condiții. Este important să țineți cont doar de câteva caracteristici: planta nu tolerează lumina directă a soarelui, așa că este mai bine să o plasați într-o zonă cu lumină difuză. Datorită varietatii sale, calamus este potrivit atât pentru acvarii, cât și pentru terarii. Calamus erbacee cu frunze mari prind radacini cel mai bine atunci cand este plantat in pamant nutritiv, in ghivece, care poate fi acoperit cu pamant decorativ de sus. Un calamus mic, dacă este plasat într-un acvariu, va crește foarte încet. Prin urmare, este mai potrivit pentru decorarea centrului și spatelui acvariului.