Coș

Hydrocotyle tripartita

Hydrocotyle tripartita
Hydrocotyle tripartita
Hydrocotyle tripartita
Hydrocotyle tripartita
In așteptare
Hydrocotyle tripartita
Hydrocotyle tripartita
Hydrocotyle tripartita
Hydrocotyle tripartita
Hydrocotyle tripartita
32 MDL
Fără TVA: 32 MDL
  • Stock: In așteptare
* Prețul este indicat pentru o singură unitate de produs (bucată, kg, crenguță, tufiș, buchet)
* Imaginile de pe site sunt cu titlu informativ, solicitați fotografiile originale de la vânzător

Descriere

Hydrocotyle tripartita este o alegere populară printre iubitorii de acvarii datorită aspectului său frumos și capacității de a forma covorase dense pe fundul acvariului. Poate fi utilizată atât în partea frontală, cât și în partea de mijloc a acvariului.

Familia Зонтичные
Dimensiuni De la un nod poate crește 2-3 frunze cu o lățime de până la 2 cm.
Aspect Hydrocotyle tripartita este o plantă perenă cu o creștere redusă. Ea formează tufe compacte cu tulpini subțiri și frunze rotunde. Frunzele au un diametru de aproximativ 1 cm și margini zimțate. Planta poate crea covor dens pe fundul acvariului.
Arealul de trai Asia de Sud-Est
Parametrii apei Т=20-27°С, pH=6.5-7.5, GH<10.
Întreținerea în acvariu Solul nu joacă un rol foarte important în viața plantei. La nevoie, aceasta poate supraviețui într-o stare plutitoare pentru o perioadă nelimitată. Cu toate acestea, uneori este necesar să se planteze planta pentru a crea un anumit element de design. Procesul de plantare este extrem de simplu. Nu este nevoie să săpați o groapă și să așezați tulpina în ea. Este suficient să fixați tulpina cu o piatră și să o lăsați pentru un anumit timp. Hydrocotyle tripartita se potrivește bine cu majoritatea plantelor de acvariu. Hydrocotyle tripartita prosperă în condiții de iluminare intensă, dar poate crește și în semi-umbră. O lumină bună și fertilizarea contribuie la o creștere sănătoasă și la un aspect frumos al plantei. Această plantă nu necesită îngrijire complicată. Hranirea regulată cu îngrășăminte lichide, menținerea temperaturii optime și apa curată contribuie la sănătatea sa.