Coș

Panaqolus L397

Panaqolus L397
Panaqolus L397
Panaqolus L397
Panaqolus L397
Panaqolus L397
Panaqolus L397
Panaqolus L397
Panaqolus L397
Panaqolus L397
200 MDL
Fără TVA: 200 MDL
  • Stock: În stoc
* Prețul este indicat pentru o singură unitate de produs (bucată, kg, crenguță, tufiș, buchet)
* Imaginile de pe site sunt cu titlu informativ, solicitați fotografiile originale de la vânzător

Descriere

Unul dintre cele mai frumoase panak, al cărui statut în natură este „Pe cale de dispariție”. Culoarea somnului poate varia în funcție de starea de spirit și de condițiile de intretinere. 

Familia Loricariidae
Dimensiuni Pina la 13 cm
Aspect Acest somn se caracterizează printr-un cap masiv foarte mare, cu ochi mari bombați. Au o puternică ventuză orală, caracteristică tuturor membrilor familiei, și „armure” - plăci osoase care acoperă corpul. În timpul sezonului de reproducere, masculii, care alteori se deosebesc de femele doar într-o mai mare armonie, au spini.
Arealul de trai Brasilia
Durată de viață 8 ani
Parametrii apei t = 22 – 26ºС; pH 6,5 - 7,5; dH 4 - 15º
Hrana Panaki iubesc să mănânce și au nevoie de multă mâncare. Cea mai simplă soluție pentru a menține panaks în viață este să adăugați lemn de plutire în rezervor. Tractul gastro-intestinal al somnului are nevoie de legnină pentru a-și digera hrana și aproape toate speciile de somn îl obțin prin răzuirea lemnului de la zgomote. Destui capcane pentru a-i menține activi și sănătoși. Dintre furaje, spirulina pe bază de legume, care este disponibilă sub formă de tablete sau chipsuri, este cea mai potrivită.
Compatibilitate Panaki nu sunt agresivi față de alți pești. Ca vecini, peștii pașnici cu condiții similare de detenție sunt destul de potriviți: parsing, tetra, coridoare, discus, angelfish.
Întreținerea în acvariu Pentru o pereche de pești este potrivit un acvariu cu un volum de 100 de litri sau mai mult, cu prezența obligatorie a adăposturilor sub formă de tuburi și snogs, al căror număr este mai mare decât cel al peștilor. În general, acești somni sunt puternici, tolerează bine transportul și transplantul. Nu sunt pretențioși cu privire la parametrii apei, aerarea intensivă a apei și biofiltrarea acesteia, schimbările de apă, sunt necesare aproximativ 20-25% din volumul total. Mâncarea este amestecată, este necesar să se hrănească cu alimente vegetale - castraveți, dovlecei. Sunt potrivite și artemia, viermele de sânge, hrana uscată specială pentru somn.