Coș

Botia lohachata

 Botia lohachata
 Botia lohachata
 Botia lohachata
 Botia lohachata
 Botia lohachata
 Botia lohachata
 Botia lohachata
 Botia lohachata
Botia lohachata
65 MDL
Fără TVA: 65 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

În engleză, specia se numește „yo yo loach”. Istoria numelui provine de la un celebru fotograf pe nume Ken Childs, care lucrează în industria acvariilor de peste 20 de ani. Când a filmat pește pentru următorul raport, el a menționat că pentru unii oameni, Heyday se contopește cu scrisori care amintesc de YoYo.

Familia Cobitidae
Dimensiuni 7 cm
Aspect Are un corp argintiu, cu dungi verticale întunecate, iar la indivizii maturi sexuale apare o tentă albăstruie matură.
Arealul de trai India și Pakistan
Parametrii apei Temperatura25-28 С, Ph – 6,0 – 6,5, Gh – 5-11
Hrana Este ușor, peștele va mânca tot felul de furaje pe care le oferiți. Ca toți peștii care mănâncă de jos, are nevoie de mâncare care va cădea chiar în acest fund.
Compatibilitate De regulă, roboții din marmură se înțeleg bine cu alte tipuri de pești, dar trebuie evitați cei agresivi și prădători. Dacă se simt în pericol, vor petrece cea mai mare parte a timpului în adăposturi și pot refuza chiar hrănirea.
Întreținerea în acvariu Când este întreținut corespunzător, un pește destul de rezistent. Nu este recomandat pentru începători, deoarece sunt mari, active și necesită parametri stabili de apă. De asemenea, au solzi foarte mici, ceea ce îi face susceptibili la boli și tratament medical. Acesta este un pește destul de pașnic și, deși masculii se pot lupta între ei, nu se rănesc reciproc. Ca majoritatea loacilor, aceștia sunt locuitori nocturni. Sunt inactivi în timpul zilei, dar noaptea ies în căutarea hranei.