Coș

Aplocheilichthys normani

Aplocheilichthys normani
Aplocheilichthys normani
Aplocheilichthys normani
Aplocheilichthys normani
Aplocheilichthys normani
Aplocheilichthys normani
Aplocheilichthys normani
Aplocheilichthys normani
Aplocheilichthys normani
40 MDL
Fără TVA: 40 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Aploheilichthys Norman - această știucă pitică se încadrează perfect în comunitatea unui acvariu general de dimensiuni medii: este nepretențioasă, nu intră în conflict cu vecinii săi. În ciuda lipsei de diversitate a culorilor și a culorilor strălucitoare în culoare, peștele este atractiv și interesant în felul său.

Familia Poeciliidae
Dimensiuni 3-4 cm
Aspect Corpul aploheilichthysului lui Norman este alungit. Irisul ochiului (partea superioară) strălucește albastru strălucitor, pentru care peștele și-a primit al doilea nume - cu ochi albaștri. Înotatoarele peștilor, cu excepția cozii, sunt nedezvoltate. Înotatoarea dorsală a ochiului albastru este deplasată înapoi. Aploheilichthys Norman este pictat într-o frumoasă culoare argintie, care se transformă în albastru. Înotătoarele nepereche la pești sunt galbene, portocalii, violete sau roșii. Uneori puteți vedea pete gălbui pe ele. Când vine momentul depunerii icrelor, pe aripioarele caudale a ochilor albaștri apare o margine neagră, iar înotătoarele pectorale devin mai închise la culoare.
Arealul de trai Africa de Vest
Durată de viață Pina la 4 ani
Parametrii apei Duritate 8-12, pH 6-7, t-22-25 grade
Hrana Orice hrană vie (coretra, daphnia, tubifex și așa mai departe) și cele uscate sunt potrivite pentru aploheilichthys Norman. Se recomandă hrănirea peștilor o dată sau de două ori pe zi. Restul alimentelor din fundul peștelui nu mănâncă.
Compatibilitate Normanul cu ochi albaștri arată bine într-un acvariu de specii, dar poate fi ținut și într-un acvariu comun cu alte specii pașnice (tetre, rasboras, ciclide mici, coridoare, somn cu dinți de crap, loricarii). Peștii calmi și pașnici de fund sunt potriviti.
Întreținerea în acvariu Aploheilichtis Norman nu este un pește mare, așa că pentru întreținerea lui veți avea nevoie de un acvariu de capacitate nu mare de 20 de litri sau mai mult, dar aș dori să remarc imediat Aploheilichtis este un pește de școlar și este mai bine să păstrați cel puțin 5- 10 indivizi, în plus, strălucesc frumos într-un stol, ceea ce face ca procesul de observare să fie neobișnuit de frumos și fascinant. Volumul confortabil al acvariului pentru păstrare va fi de 50 de litri, în acest volum puteți crea un ecosistem durabil pentru pești și plante în general. Este important să schimbați apa în cantitate de 30% săptămânal, să instalați filtre și să efectuați aerarea activă. Faceți iluminarea difuză. Pentru sol, folosiți pietriș închis la culoare sau așchii de turbă, fierte în prealabil.