Coș

Limnophila aromatica

Limnophila aromatica
Limnophila aromatica
Limnophila aromatica
Limnophila aromatica
Limnophila aromatica
Limnophila aromatica
Limnophila aromatica
Limnophila aromatica
Limnophila aromatica
35 MDL
Fără TVA: 35 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Aromaticele Limnophila au calități decorative ridicate, ideale pentru crearea unui acvariu olandez sau skaper. Este o plantă excelentă pentru planul de fundal și mediu. Aromatica nu este o plantă complexă, dar încă nu este vallisneria. Planta necesită cel puțin un aport minim de CO2 și hrana macro-micro.

Familia Scrophulariaceae
Dimensiuni Diametru poate ajunge la 6-10cm, iar înălțimea este de până la 50cm
Aspect Limnophila aromatica este o plantă excelentă de acvariu cu tijă lungă, cu o tulpină groasă și multe frunze în vârtejuri. În exterior, este foarte asemănător cu stelatul eusteralis, aka pogostemon stelatus. Ambele sunt cu tulpini groase, cu frunze ușor zimțate. Diferența este în forma frunzei. La aromaticele limnophila, frunzele sunt mai scurte, până la 4 cm și mai late până la 6 mm. Diferența se regăsește și în culori. Aroma are o nuanță roșie intensă. Ca rezultat, este mai atractiv decât pogostemonul, care, în plus, datorită internodurilor mari, este mai puțin luxuriant.
Arealul de trai Asia de Sud-Est
Parametrii apei T: 22-27, pH 5.5 – 7.0, кH 2-7, dH 4-14
Întreținerea în acvariu Este necesară filtrarea, aerarea, schimbarea apei. Limnophila aromatics este o plantă iubitoare de lumină, astfel încât iluminatul ar trebui să fie intens ~ 70 Lm / l. și mai mare. De acest lucru depind obiceiul plantei și culoarea vârfurilor. Aromaticele Limnophila necesită tunderea regulată: tăierea și plantarea de butași noi. Vârfurile dense ale plantei umbresc frunzele inferioare, determinându-le să se degradeze. Lăstarii noi nu cresc imediat. Pentru ca fostul efect decorativ să apară, trebuie să treacă câteva săptămâni.