Coș

Printesa de Burundi (Neolamprologus brichardi)

Printesa de Burundi (Neolamprologus brichardi)
Printesa de Burundi (Neolamprologus brichardi)
Printesa de Burundi (Neolamprologus brichardi)
Printesa de Burundi (Neolamprologus brichardi)
Printesa de Burundi (Neolamprologus brichardi)
Printesa de Burundi (Neolamprologus brichardi)
Printesa de Burundi (Neolamprologus brichardi)
Printesa de Burundi (Neolamprologus brichardi)
Printesa de Burundi (Neolamprologus brichardi)
98 MDL
Fără TVA: 98 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Neolamprologus Brichardi este un peste unic si frumosCand este tinut in conditii optime este un peste foarte frumos, pe care sincer fiecare acvarist ar trebui sa il tina cel putin odata in acvariile lui.

Familia Cichlidae
Dimensiuni 7–9 cm
Aspect Frumusetea nu provine neaparat de la culori uimitoare, ci mai degraba datorita terminatiilor filamentoase lungi si gratioase ale aripioarelor nepereche. Un specimen bine dezolvatat si cu gene bune va avea si nuante de albastru pe cap mai exact pe obraji.
Arealul de trai Lacul Tanganyika, Africa
Durată de viață 8-12 ani
Parametrii apei Т=24-26°С, pH=7.3-8.8, GH=8-25.
Hrana Pot fi hraniti cu granule pentru Cichlidae sau cu fulgi de calitate insa este bine sa se suplimenteze dieta cu Daphnia sau Artemia salina, fie vii, fie congelate.
Compatibilitate Fairy Cichlid este un pește comunitate destul de non-agresiv. Ele pot fi păstrate într-o singura specie rezervor mai mici sau într-un acvariu mai mare, cu alte specii de pesti durabil. Cu toate acestea ele sunt reproducători avid și perechile de reproducere vor stabili un teritoriu și a apărat-o împreună. Acest pește este, de asemenea, foarte protectoare în apărarea prăjește lor. Dacă este păstrată într-un mediu de tip comunitar este cel mai bine este de a introduce Fairy Cichlid ultima. Împerechează rezervor trebuie să fie mai mare cu propriile lor teritorii stabilite. Evitați adăpostirea cu cichlids africani din Lacul Malawi sau Lacul Victoria. Ele pot tolera propriul lor gen, dar acest lucru nu este sugerat, deoarece hibrizi pot fi formate. În sălbăticie a fost văzut coabitează cu codalb Brichardi Neolamprologus gracilis. Unele ciclide ele pot fi păstrate cu sunt unele din Altolamprologus genuri cum ar fi alb pearly Calvus și cichlid comprimat, și Julidochromis genuri cum ar fi Julie Mariner și Julie Convict. Alte tankmates bune sunt o școală mare de ciclide Hering din Cyprichromis genul ca Sardine Cichlid Cyprichromis leptosoma, precum Goby ciclide, Julidochromis specii și Tropheus specii.
Întreținerea în acvariu Fairy Cichlid este activ și va înota în toate zonele din acvariu. Pentru o singura specie rezervor, este sugerat un minim de 15 galoane, deși 20 sau 35 litri este mai bine. Un rezervor mai mare de 50 de litri sau mai mult ar fi necesară în cazul în care amestecarea cu alte specii. Ei au nevoie de mișcare bună de apă, împreună cu filtrare foarte puternic și eficient. Lacul Tanganyika este un lac de oxigen foarte bogat, astfel bubblers trebuie să fie merge zi și noapte, chiar dacă există plante. Verificați în mod regulat nitrați și ph, nitrați trebuie să fie nu mai mult de 25 ppm și un pH mai mic de 7 nu este tolerată. În plus, ține un ochi pe duritatea totală și duritatea carbonaților. Evitati overfeeding si majorarii stocurilor de produse. Lacul Tanganyika este al doilea cel mai mare lac din lume, contribuind astfel la o fluctuație scăzută temperatură și pH. Toate ciclide Tanganyika au nevoie de temperaturi stabile menținute în limite și o mulțime de oxigen pentru a supravietui acceptabile. În acvariu cele mai multe ciclide Tanganyika sunt destul de adaptabile, atâta timp cât condițiile sunt mai aproape de aceste intervale ideale. Cel mai important este faptul că chimia lor de apă nu se schimba prea mult timp. Apa trebuie să fie bine tamponat și întreținute cu mici modificări, apă regulate. Ei au nevoie de o mulțime de roci suprapuse pentru a crea formațiuni din peșteri. Oferi un nisip foarte mici substrat de pietriș de dimensiuni. Nisip utilizat pentru rezervoare de apă de sare poate ajuta la menținerea pH-ului în sus precum și adăugarea de coral zdrobit. Măcinat de corali și aragonit nisipuri tind să se dizolve mai ușor decât sărurile. Plantele nu sunt esențiale, deși acestea nu le facă rău. Ele nu tind să se cuibărească, cu excepția cazului în care sunt săpat o vedere de reproducere în jurul decor. De asemenea, este de preferat de lumină redusă.