Coș

Platy Pintail

Platy Pintail
Platy Pintail
Platy Pintail
Platy Pintail
In așteptare
Platy Pintail
Platy Pintail
Platy Pintail
Platy Pintail
Platy Pintail
47 MDL
Fără TVA: 47 MDL
  • Stock: In așteptare
* Prețul este indicat pentru o singură unitate de produs (bucată, kg, crenguță, tufiș, buchet)
* Imaginile de pe site sunt cu titlu informativ, solicitați fotografiile originale de la vânzător

Descriere

O formă de reproducere foarte interesantă de platy. A fost crescut în anii 70 ai secolului XX. Principala diferență față de alte soiuri este structura neobișnuită a înotătoarei caudale. Are forma unui romb, in partea centrala se continua o banda larga sau ingusta. Culoarea corpului poate fi variată, dar corpul roșu și coada neagră sunt considerate clasice, care din lateral seamănă cu adevărat cu o „ridiche” scoasă din pământ. Conținutul și hrănirea speciei nu diferă de alte soiuri.

Familia Poecilia
Dimensiuni 4-5 cm
Aspect Pecilia este un fel de peste obtinut artificial, cu forma originala a aripioarei caudale. O dungă largă sau îngustă continuă în mijlocul cozii. Culoarea ridichei platy poate fi foarte diferită. Conținutul nu diferă de alte soiuri ale acestui pește. Aceștia sunt pești cu un corp scurt și o înotătoare coadă largă. În ciuda aparentului lent, sunt foarte mobile. Prin urmare, acvariul ar trebui să aibă un loc pentru înot.
Arealul de trai Platy Pintail a fost crescută artificial.
Durată de viață 4 ani
Parametrii apei T=24-27°C, pH pana la 8, GH=10-20.
Hrana Va accepta cele mai populare alimente în hobby-ul acvariului. O condiție importantă este ca produsele să conțină suplimente din plante, altfel peștele poate începe să deterioreze părțile delicate ale plantelor.
Compatibilitate O gamă foarte largă, toate vivipare, pești-înger, ciclide „pașnice” de mărime medie, de exemplu, apistograma Ramiresi, tetra, gurami, pește-zebră, tot felul de somn etc. Incompatibile: ciclide mari agresive și prădători mari similari. Vezi și articolul compatibilitatea peștilor de acvariu.
Întreținerea în acvariu Pecilia sunt pești destul de nepretențioși la păstrare, dar, cu toate acestea, necesită crearea unor condiții în care să fie cât mai confortabil. Pentru pești este potrivit un acvariu de la 15 litri per cuplu. Dar având în vedere că este mai bine să păstrați peștii în stoluri mici de 6 indivizi, precum și fertilitatea ridicată a speciei, este mai bine să vă opriți la un acvariu de 60 de litri sau mai mult. Este necesar să se asigure peștilor o bună filtrare și aerare, mai ales când peștii sunt bine plantați. Solul este mai bine să alegeți întuneric. În habitatul lor natural, platii preferă iazurile dens supracrescute, așa că este necesar să plantezi un număr mare de plante în acvariu, fără a uita, bineînțeles, să lași loc pentru înotul liber, deoarece platii sunt pești foarte mobili. Cryptocorynes, echinodorus, elodea, hornwort și altele sunt bine potrivite. Nu va fi de prisos să porniți Riccia, prăjiții se pot ascunde în ea. Este de remarcat faptul că plăcile sunt iubitorii de apă tare; atunci când sunt ținute în apă foarte moale, sunt mai susceptibile la boli. Pentru a crește rigiditatea, puteți folosi așchii de marmură. Se recomandă schimbarea săptămânală a apei până la 20% din volumul acvariului.