Coș

Potamotrygon motoro

Potamotrygon motoro
Potamotrygon motoro
Potamotrygon motoro
Potamotrygon motoro
Precomandă
Potamotrygon motoro
Potamotrygon motoro
Potamotrygon motoro
Potamotrygon motoro
Potamotrygon motoro
0 MDL
Fără TVA: 0 MDL
  • Stock: Precomandă

Descriere

Motorul rampă - cea mai obișnuită specie din familia râurilor. Conținut motor în acasă a devenit un hobby popular. Acvariile au devenit un habitat forțat. Înțepăturile de apă dulce au făcut față cu succes rolului animalelor de companie. Poate că școala a ajutat o lungă ședere în ape limitate.


Familia Potamotrygonidae
Dimensiuni Discul, format din aripioare pectorale, este aproape rotund, lățimea sa atinge 0,5 m
Aspect Partea superioară a discului este vopsită în nuanțe de maro și gri. Pe un spate monofonic împrăștiat numeroase pete galbene-portocalii înconjurate de inele întunecate. Culoarea, locația și dimensiunea petelor sunt individuale, diferă de la pește la pește, tonalitatea generală depinde de culoarea solului, alte caracteristici ale locului în care locuiește această populație.
Arealul de trai America de Sud
Parametrii apei Т=24-26°С, pH=6.0-7.5, GH=1-12.
Hrana Pești și nevertebrate acvatice, inclusiv viermi și crustacee, alimente congelate și uscate, cum ar fi viermi de sânge, calmar, creveți, midii și pelete.
Compatibilitate Specii compatibile: somn mare, caracine și ciprinide, Datnioides sp., Geophagus sau Uaru sp., Heros.
Întreținerea în acvariu Acvariul trebuie sa aiba substrat nisipos deoarece acest peste va cauta foarte mult timp mancare in substrat. Acvariul poate fi amenajat cu lemn scufundar, crengi sau radacini submerse sau chiar si cu pietre mai mari. Filtrarea si oxigenarea trebuie sa fie foarte eficiente, schimbarile partiale de apa sunt obligatorii deoarece aceasta specie este foarte sensibila la poluanti in apa.