Coș

Pseudomugil sp, Red neon

Pseudomugil sp, Red neon
Pseudomugil sp, Red neon
Pseudomugil sp, Red neon
Pseudomugil sp, Red neon
Precomandă
Pseudomugil sp, Red neon
Pseudomugil sp, Red neon
Pseudomugil sp, Red neon
Pseudomugil sp, Red neon
Pseudomugil sp, Red neon
47 MDL
Fără TVA: 47 MDL
  • Stock: Precomandă

Descriere

O specie relativ nouă în acvarist, a apărut în vânzare în 2011. Acesta este un pește miniatural frumos care poate trăi într-un grup mic sau chiar singur. Nepretențios și ușor de întreținut. Având în vedere dimensiunea sa, poate fi folosit în nano-acvarii.

Familia Pseudomugilidae
Dimensiuni 3,5 cm
Aspect Două aripioare dorsale sunt foarte apropiate unul de celălalt, iar primul este mult mai mic decât al doilea. Conform aripilor translucide, în ordine haotică, petele întunecate ovale sunt împrăștiate, iar sfaturile au margini galbene. Lamele de coadă alb sau galben. Aripile pelvine sunt gălbui cu arcuri frontale alungite. Femelele nu au pete pe aripioare și nu posedă astfel de culori ca bărbați.
Arealul de trai Noua Guinee
Durată de viață 2 ani
Parametrii apei T=18-26°С, pH=6.0-7.5, GH=2-12.
Hrana Alimente vii sau congelate, alimente uscate plutitoare mici, zdrobite.
Compatibilitate Pașnic, este cel mai bine întreținut singur sau alături de pești de dimensiuni, dispoziții și cerințe comparabile.
Întreținerea în acvariu Această specie de pește este cel mai bine ținută în acvariu cu vegetație groasă, decorată cu rotiri sau ramuri de copaci. Apariția faptului că Pseudomogil Paskai este pește sacrificat, este preferabil unui grup de 8-10 și mai mulți indivizi, care la rândul lor vor face pește mai calm. Într-un astfel de mediu, bărbații se vor naște cu cele mai bune vopsele și vor concura în mod activ între ele în atenția femelelor. Este strict interzisă punerea acestor pești în acvariile tinere instabile. Cel mai important lucru este că în acvariu există concentrații absente conexiuni azotate și fosfat . Aceasta este principala problemă pentru peștii pe care încearcă începătorii o permit. Amoniac, nitrit, nitrat, fosfați sunt cauza principală a bolilor și a morții animalelor de companie. Fiecare acvarist conștient ar trebui să aibă întotdeauna un set de teste de picurare, cel puțin pe nitrat și fosfat.