Coș

Kerri (Inpaichthys kerri)

Kerri (Inpaichthys kerri)
Kerri (Inpaichthys kerri)
Kerri (Inpaichthys kerri)
Kerri (Inpaichthys kerri)
Kerri (Inpaichthys kerri)
Kerri (Inpaichthys kerri)
Kerri (Inpaichthys kerri)
Kerri (Inpaichthys kerri)
Kerri (Inpaichthys kerri)
37 MDL
Fără TVA: 37 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Pești mic, mobil cu o culoare strălucitoare. Lungimea peștelui este de aproximativ 4 cm, în timp ce bărbații sunt de obicei mai mari decât femelele. Culoarea principală a iscin-violet cu o bandă longitudinală de lumină. Speranța de viață Kerry ajunge la 5 ani cu îngrijire adecvată.

Familia Characidae
Dimensiuni 3,5 cm
Aspect Pești de pește și mobil, foarte frumos. Din mijlocul carcasei la baza furajului de coadă trece o bandă longitudinală albăstruită, mărginită în jurul marginilor. Dar mai ales aripioare gri întunecate, cu graniță albă. În lumina reflectată, peștele strălucește, tocmai diamant. Se distinge printr-un temperament pașnic. Podeaua este ușor de determinat. Hexantimetru bărbați mai mari femele. Aripile dorsale sunt semnificativ mai mari și sunt îndoite.
Arealul de trai America de Sud
Parametrii apei Т=24-27°С, dGH pina la 18°, рН 7.
Hrana Va accepta aproape orice tip de hrana preparata, dar trebuie sa i se ofere mese regulate care contin hrana vie sau congelata, cum ar fi Artemia, Daphnia si altele asemanatoare. O dieta variata va asigura o colorare si o dezvoltare cat mai buna.
Compatibilitate Este o specie foarte pasnica care nu este bine sa fie tinuta cu alti pesti foarte energici sau mult mai mari decat el. Este ideal sa fie tinut alaturi de tetra mici, Nannostomus, Gasteropelecus sternicla, Apistogramma, sau alte ciclide si pesti pasnici, cum ar fi Corydoras si Otocinclus. Pot fi combinati de asemenea si cu Rasbora, Barbinae pasnice si Osphronemidae. Are o reputatie nemeritata de a musca de aripioare. Cu toate ca este capabil de un asemenea comportament, nu il va afisa decat atunci cand sunt tinuti intr-un numar insuficient. Daca un grup de 6 este achizitionat, orice agresiune este de obicei restrictionata fata de congeneri. Propsera cand este tinut intr-un grup, iar masculii isi arata cele mai bune culori cand se expun unul fata de celalalt.
Întreținerea în acvariu Un aranjament de tip biotop este usor de amenajat. Folositi un substrat de nisip de rau si adaugati cateva ramuri de lemn si radacini rasucite. Cateva frunze uscate ar contribui la o senzatie cat mai naturala. Plantele acvatice nu sunt caracteristice apelor naturale in care se gaeste acest tip de peste. Permiteti lemnului si frunzelor sa dea apei o culoare asemanatoare ceaiului slab, indepartand frunzele vechi si inlocuindu-le odata la cateva saptamani, pentru ca acestea sa nu putrezeasca. Un saculet mic plin cu turba pentru acvariu poate fi adaugat la filtru pentru a ajuta la simularea conditiilor de apa neagra. Lumina trebuie sa fie difuza. De asemenea, ii place si intr-un acvariu cu multe plante. Chiar daca va supravietui intr-un acvariu mai simplu si putin aranjat, culorile lui vor deveni mai slabe si acesta tinde sa fie rusinos.