Coș

Ceratophyllum demersum

Ceratophyllum demersum
Ceratophyllum demersum
Ceratophyllum demersum
Ceratophyllum demersum
Ceratophyllum demersum
Ceratophyllum demersum
Ceratophyllum demersum
Ceratophyllum demersum
Ceratophyllum demersum
13 MDL
Fără TVA: 13 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Ceratophyllum demersum, este o plantă subțire, perenă, nativa din Florida. Neavând rădăcini, aceasta pluteste liber. Crește în ape line și uneori înflorește pe tot parcursul anului.

Familia Ceratophyllaceae
Dimensiuni 10 - 80 cm
Aspect Deoarece frunzele sale in forma de pana sunt prinse circular de-a lungul tulpinii, această plantă seamănă cu coada unui Raton. Frunzele în formă de evantai, sunt mai bine observate în apă. Acestea arată mai pufoase, deoarece fiecare frunză este împărțită în mai multe segmente înguste. Frunzele au, de asemenea, mai mulți perisiori mici, care dau plantei o senzație aspră, atunci când este luata cu mâna.
Arealul de trai Florida
Parametrii apei Temperatura:21-28 Duritate:4-18 dGH pH:6,2-7,5
Compatibilitate Compatibilitatea cu peștii nu este, în general, o mare preocupare, deoarece hornwort este un bun însoțitor pentru toți peștii. Acestea fiind spuse, este mai bine asociat cu unii pești decât cu alții. Suporterii vii vor beneficia mai mult decât majoritatea. Peștii cum ar fi Common Mollies sau Guppies vor folosi planta ca refugiu pentru alevini atunci când se împerechează. De asemenea, pot deveni o sursă de hrană pentru unii pești. Specii precum Gouramis sau Angelfish vor mânca planta, așa că rețineți acest lucru atunci când vă alegeți peștele. Melcii, creveții și peștii de curățare (de exemplu, loaches) sunt minunate pentru a curăța orice resturi vărsate din plantă, menținând fundul acvariului mai curat.
Întreținerea în acvariu Iluminare:puternica-foarte puternica. Ceratophyllum demersum este o plantă ce se crește ușor în acvariu. Este o plantă ce nu dezvoltă rădăcini și crește plutind la suprafața apei. Dacă este prinsă în substrat, ea dezvoltă rizomi. Ceratophyllum demersum nu pune probleme în legătură cu iluminarea și nu este obligatori aditia de CO2, deși aceasta îi crește viteza și așa mare de dezvoltare. Fiind o plantă cu creștere rapidă, ea asimilează nutrienți cu mare viteză. Asta o face să fie un bun competitor în lupta cu algele. De asemenea, această plantă folosește allelochimicale pentru combaterea algelor.