Coș

Rotala indica

Rotala indica
Rotala indica
Rotala indica
Rotala indica
Rotala indica
Rotala indica
Rotala indica
Rotala indica
Rotala indica
18 MDL
Fără TVA: 18 MDL
  • Stock: În stoc

Opţiuni disponibile

Descriere

Rotala indica, a fost cunoscuta pana nu de mult sub numele de Ammania spec. Bonsai. Acest nume a fost folosit în mod greșit ca sinonim pentru Rotala rotundifolia de zeci de ani. Spre deosebire de Rotala rotundifolia, diferențele dintre frunzele emerse și submerse ale acestei plante sunt greu de observat.

Familia Lythraceae
Dimensiuni 20-25 cm
Aspect Frunzele au culoarea verde pe partea superioară și roz pe partea inferioară, fiind dispuse opus în perechi perpendiculare de-a lungul tulpinilor. Frunzele sunt alungite în formă de ou cu margini groase și măsoară până la 3 cm lungime. Este considerată o plantă care se poate rupe usor, astfel nu trebuie plantata in acvarii cu pești foarte activi sau mari, care le-ar putea deteriora tulpinile.
Arealul de trai Sud-estul Asiei
Parametrii apei Temperatura 24-30 C, 2-14 dH, 5,5-7,2 pH
Întreținerea în acvariu Aceasta este în principal o plantă acvatică, care este nepretențioasă. Acvaristul nu va trebui să depună eforturi semnificative pentru a oferi plantei un mediu de viață confortabil. Principalul lucru este să vă asigurați că parametrii apei corespund celor care sunt confortabili pentru instalație. Într-un mediu alcalin, Rotala Indian se dezvoltă lent. Condițiile sunt similare cu cele din mediul acvatic al peștilor domestici. Dacă peștele este confortabil, planta se va simți și ea bine. Iarba crește repede.+ Această plantă adoră iluminatul moderat. Cu toate acestea, nu trebuie setată o lumină prea slabă.