Coș

Vallisneria Spiralis

Vallisneria Spiralis
Vallisneria Spiralis
Vallisneria Spiralis
Vallisneria Spiralis
Vallisneria Spiralis
Vallisneria Spiralis
Vallisneria Spiralis
Vallisneria Spiralis
Vallisneria Spiralis
23 MDL
Fără TVA: 23 MDL
  • Stock: În stoc
* Prețul este indicat pentru o singură unitate de produs (bucată, kg, crenguță, tufiș, buchet)
* Imaginile de pe site sunt cu titlu informativ, solicitați fotografiile originale de la vânzător

Descriere

Vallisneria spirală astăzi este extrem de popular printre designeri de peisaj. Este folosit în mod activ pentru a decora iazurile artificiale sau acvariile înalte înalte. Datorită nemulțumirii plantei, este posibil chiar și pentru decoratorii amatori de acvariu să crească vallisneria.Familia Hydrilloideae
Dimensiuni 40-50 cm
Aspect Original aspect anghilă minte da frunze verzi strălucitoare.
Arealul de trai În ciuda faptului că habitatul natural al zonei sale de origine subtropicală și la tropice cald, astăzi planta nu este mai puțin frecvente, chiar și în unele ape din regiunile sudice ale Rusiei.
Parametrii apei Т=20-28°С, pH=6.5-7.5, GH=5-12.
Întreținerea în acvariu Iluminarea luminoasă este de preferat, dar vallisneria se dezvoltă bine și în lumina mai slabă. Spectrul luminii nu contează. Este mai bine să plantezi vallisneria de-a lungul spatelui și pereților laterali într-un grup de mai multe plante și destul de dens. Formează un frumos zid verde și este un fundal excelent pentru tot felul de pești ornamentali. Pentru a facilita îngrijirea viitoare a grădinii de acvariu, ar trebui să cumpărați Wallisneria cu un grup de plante mamă și fiice. Când frunzele din Wallysneria ajung la suprafața apei, o încadrează frumos de sus. Dacă nu există multe plante, acestea nu interferează cu accesul liber al cantității potrivite de lumină la acvariu. În caz contrar, acestea trebuie eliminate. Wallisneria este mai bine să se subțire. După tăiere, frunzișul arată nefiresc, devine galben și poate putrezi.