Coș

Creveti Fire Red

Creveti Fire Red
Creveti Fire Red
Creveti Fire Red
Creveti Fire Red
Nou
Creveti Fire Red
Creveti Fire Red
Creveti Fire Red
Creveti Fire Red
Creveti Fire Red
25 MDL
Fără TVA: 25 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Shrimp Red fire este una dintre liniile de reproducere a Neocaridinei davidi, caracterizată printr-o culoare roșie foarte strălucitoare, bogată și densă.

Familia Atyidae
Dimensiuni 20-45 mm
Aspect O caracteristică distinctivă a rasei este culoarea roșie bogată a corpului. Luminozitatea culorii creveților roșii depinde de calitatea nutriției, precum și de culoarea substratului - cu cât solul este mai întunecat, cu atât culoarea este mai strălucitoare.
Arealul de trai Originar din Asia de Sud-Est, crescut într-o pepinieră din Taiwan
Durată de viață 2 ani
Parametrii apei Duritate generală - 2–15°dGH Valoarea pH-ului — 5,5–7,5 Temperatura - 20-28°С
Hrana Sunt consumatori de alge și materie organică în descompunere (de la plante la viermi și chiar și alți pești și creveți decedați). Utilizați alimente de înaltă calitate ca element de bază și completați-le cu tablete de alge, alimente congelate (larve de țânțari, viermi de sânge), legume proaspete albe și alimente de pește care se scufundă. Asigurați-vă că îndepărtați alimentele nemâncate după câteva ore, deoarece acestea pot începe rapid să putrezească și să afecteze calitatea apei. Puteți adăuga așternut de frunze pentru a imita habitatul lor natural și ca sursă suplimentară de hrană.
Compatibilitate Pot fi păstrați doar cu creveți și poate câțiva melci pașnici și pești mai puțin agresivi.
Întreținerea în acvariu Acvariu complet reciclat înainte de introducerea animalelor, cu continut de plante cu frunze fine, tuburi, roci și lemn pentru ascunzișuri. Un aparat de încălzire este recomandat în majoritatea cazurilor, deoarece menține temperatura apei stabilă chiar dacă temperatura camerei variază. Utilizați întotdeauna un burete prefiltrat (sau, alternativ, un filtru burete).