Coș

Bacopa australis

Bacopa australis
Bacopa australis
Bacopa australis
Bacopa australis
Bacopa australis
Bacopa australis
Bacopa australis
Bacopa australis
Bacopa australis
20 MDL
Fără TVA: 20 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Bacopa australis a fost descoperita in sudul Braziliei si nu provine din Australia, cum s-ar putea deduce din nume. La prima vedere, această plantă sud-americană poate arăta ca o versiune mai mare a Micranthemum umbrosum, cu toate acestea, este mult mai usor de crescut.

Familia Scrophulariaceae
Dimensiuni 10- 30 cm
Aspect Este o plantă stem cu o crește stufoasa, de un verde intens, sub lumină puternică, frunzele tinere pot capata o nuanță roșiatică. Cu frunzele sale fine și subțiri, cu crestere intortochiata, Bacopa australis diferă foarte mult de Bacopa caroliniana și B. monnieri, ale căror frunze sunt semnificativ mai groase și al căror aspect general este mult mai rigid.
Arealul de trai America de Sud
Parametrii apei T: 20–32°С, рН — 5.5–8.0, 0–21°dGH
Întreținerea în acvariu Ca orice alta specie de Bacopa, Bacopa australis este si ea usor de crescut intr-un acvariu. In unele conditii de iluminare puternica va deveni taratoare la fel ca în cazul Hemianthus micranthemoides si va forma un gazon elegant de un verde crud. Cu toate acestea, crește bine și sub lumină medie, insa va avea o crestere verticala. Adăugarea de macro și micronutrienților nu este absolut necesară, cu toate acestea, o fertilizare bine dozată are ca rezultat o creștere mai bună și culori mai intense. Același lucru este valabil și pentru aditia de CO2 - planta crește fără ea, dar daca beneficieaza de CO2 se va dezvolta și mai bine. Un substrat bogat în nutrienți nu pare să aibă un efect semnificativ asupra acestei plante.