Coș

Christmas Moss

Christmas Moss
Christmas Moss
Christmas Moss
Christmas Moss
In așteptare
Christmas Moss
Christmas Moss
Christmas Moss
Christmas Moss
Christmas Moss
0 MDL
Fără TVA: 0 MDL
  • Stock: In așteptare

Opţiuni disponibile

Descriere

Se deosebește de alte tipuri de mușchi din structura tulpinii, care seamănă cu un pom de Crăciun în aparența sa, pentru care planta și-a primit numele. Acest tip de mușchi, spre deosebire de mușchiul Javanese, nu crește atât de repede, dar arată mai elegant în acvariu.

Familia Hypnaceae
Dimensiuni Inaltime 1-3 cm
Aspect Se deosebește de alte tipuri de mușchi din structura tulpinii, care seamănă cu un pom de Crăciun în aparența sa, pentru care planta și-a primit numele.
Arealul de trai Asia
Parametrii apei dKH 2—13 °. pH 5—7, temperatura: 18—25 °C
Întreținerea în acvariu se recomandă furnizarea de CO2. Cu toate acestea, trebuie menționat că, odată cu rigiditatea crescândă și fără furnizarea de dioxid de carbon, mușchiul crește în același mod, dar se ramifică mult mai puțin și în cele din urmă devine similar cu mușchiul Java. Moss reacționează foarte slab la o schimbare rapidă a parametrilor apei, o atenție specială trebuie acordată în acest moment. Iluminat. 0,3 W / l. trebuie menționat că o astfel de valoare este arbitrară. Planta este luminată în funcție de adâncimea acvariului și pe care plantele sunt plantate în apropiere. Moss-ul în sine poate tolera întunecarea semnificativă, dar dintr-un exces de lumină se pot dezvolta alge filamentoase între tulpinile mușchiului, care în final vor distruge planta. Moss se propagă prin împărțirea tulpinii, o bucată din tulpină (sau o grămadă de mușchi) este transferată într-un loc nou. Acolo unde, în condiții bune, își ia rădăcina.