Coș

Anubias Gigantea

Anubias Gigantea
Anubias Gigantea
Anubias Gigantea
Anubias Gigantea
Anubias Gigantea
Anubias Gigantea
Anubias Gigantea
Anubias Gigantea
Anubias Gigantea
100 MDL
Fără TVA: 100 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

După cum sugerează și numele, această specie este de dimensiuni mari. Aceasta este cea mai mare anubia care poate fi găsită la pasionați. Planta formează un tufiș imens în care puteți număra până la 30 de frunze de până la 80-100 cm în dimensiune.

 

Familia Araceae
Dimensiuni Atinge un metru sau mai mult în înălțime.
Aspect Anubias gigant este o plantă mare, cu frunze rigide, care poate crește mai mult de un metru înălțime. Pețiolele sale sunt lungi (până la 80 cm) și groase. Frunzele sunt dense, verzi saturate, pot fi de diferite forme, de la lance la tripartite.
Arealul de trai Rezervoare din Camerun, Togo, Liberia, Coasta de Fildeș, Sierra Leone, Guineea.
Parametrii apei Duritate 2-15s, pH 6.0-7.5, temperatura 22-28°C
Întreținerea în acvariu Această plantă de acvariu adoră iluminarea difuză. Este mai bine să folosiți lămpi fluorescente (la o rată de 0,3 W / litru de volum) sau lămpi cu incandescență opace. De asemenea, trebuie protejat de lumina directă a soarelui. Durata orelor de zi nu trebuie să fie mai mică de 12 ore. Anubia gigantică - o plantă care se înrădăcinează în pământ ar trebui să fie plantată în așa fel încât rizomul gros (rizomul) să nu fie îngropat în pământ și să fie situat la suprafață. Planta crește foarte lent (cresc doar 2-3 frunze pe an). Nu-i plac transplanturile frecvente.