Coș

Betta Splendens Femela

Betta Splendens Femela
Betta Splendens Femela
Betta Splendens Femela
Betta Splendens Femela
Betta Splendens Femela
Betta Splendens Femela
Betta Splendens Femela
Betta Splendens Femela
Betta Splendens Femela
180 MDL
Fără TVA: 180 MDL
  • Stock: În stoc
* Prețul este indicat pentru o singură unitate de produs (bucată, kg, crenguță, tufiș, buchet)
* Imaginile de pe site sunt cu titlu informativ, solicitați fotografiile originale de la vânzător

Descriere

Este un peste colorat, cunoscut si sub denumirea de peste luptator, in special datorita masculului, care are un comportament foarte teritorial. Nuantele acestor pesti variaza de la rosu la galben, albastru, auriu, verde, dar veti gasi si combinatii spectaculoase intre aceste culori.

Familia Osphronemidae
Dimensiuni 5 cm
Aspect Femelele au aripioarele scurte și un colorit mai puțin intens, în schimb masculii sunt cei care au coloritul și forma aripioarelor fascinante.
Arealul de trai Asia
Durată de viață 3 ani
Parametrii apei Temperatura: 25-29° Valoare pH: 6,5-8. Duritatea apei gH: 5-15.
Hrana Printre alimentele care se potrivesc cel mai bine dietei tale, găsim cu viermi de sânge uscați (un fel de viermi), creveți de saramură sau dafnii. Alimente comerciale pentru Bettas sunt mai bune, deoarece combină aceste trei alimente și ca supliment adaugă vitamine și minerale.
Compatibilitate Trebuie să cunoașteți diferitele tipuri de pești de apă rece înainte de a vă alătura, pentru a preveni atacurile și agresiunea. Este important ca acvariul să aibă o capacitate de cel puțin 100 de litri și diferite locuri de ascundere. Gouramis margele sunt o alegere buna.
Întreținerea în acvariu Peștii Betta pot fi găsiți în pet-shopuri, expuși în boluri mici, simple, fără prea mult decor. Este indicat să achiziționați un acvariu de 20 litri, pentru a oferi peștilor spațiu necesar pentru a înota. De asemenea, cu un acvariu de această dimensiune, nu va trebui să curățați rezervorul prea des, atunci când apa se murdărește. În ceea ce privește calitatea apei, trebuie să se asigure că doar o treime din apă este îndepărtată de fiecare dată când este înlocuită cu apă proaspătă. Acest lucru permite peștilor să regleze temperatura și pH-ul apei curate și să se aclimatizeze și să se adapteze la mediu. Apa trebuie schimbată la fiecare trei sau patru zile pentru tancurile care sunt mai mici pentru a nu modifica echilibrul biologic al mediului piscicol. Trebuie să măsurați foarte bine nivelurile de clor și, dacă se vede că are un nivel ridicat, ar trebui să adăugați o picătură de decloror în apa de la robinet înainte de a o adăuga în rezervor. Nici săpun, nici dezinfectanți nu trebuie folosiți pentru curățarea ornamentelor sau a decorațiunilor, deoarece aceasta va dăuna sănătății peștilor. Pentru a curăța ornamentele este mai bine să folosiți apă fierbinte.