Coș

Lava vulcanica bruna 3-6 mm

Lava vulcanica bruna 3-6 mm
Lava vulcanica bruna 3-6 mm
Lava vulcanica bruna 3-6 mm
Lava vulcanica bruna 3-6 mm
Lava vulcanica bruna 3-6 mm
55 MDL
Fără TVA: 55 MDL
  • Stock: În stoc

Opţiuni disponibile

Descriere

Element de filtrare natural pentru filtrarea biologica in filtrele de iaz – conceput pentru filtrarea biologica a apei in iazuri, acvarii de apa dulce, etc.

Are forma de pietris realizat din lava vulcanica atent selectionata care ofera o capacitate de absortie foarte mare, datorita structurii sale aspre si suprafetei mari de filtrare, creeaza conditii ideale pentru dezvoltarea bacteriilor nitrificante care descompun substante nocive in acvariu.

Utilizarea unui cartus de roca vulcanica reduce in mod eficient nivelul poluantilor organici, mentinand in acelasi timp apa curata si limpede. Este un substrat ideal pentru cresterea florei bacteriene benefice. De asemenea, capteaza namolul din filtru care face ca apa sa devina tulbure.

Protejeaza pestii impotriva substantelor azotate daunatoare si permite limitarea dimensiunii si frecventei schimbarilor de apa.

Pentru a mentine echilibrul biologic, se recomanda spalarea regulata a cartusului in apa si inlocuirea partiala a acestuia pentru ca apa care ajunge acolo sa fie deja curatata in prealabil de suspensii vizibile.

Roca vulcanica filtranta poate fi utilizata pentru filtre externe, cascade, bazine si sisteme de filtrare.

-functionare extrem de eficienta

-stabilizeaza parametrii apei

-sistem de dubla filtrare: mecanic, biologic

-reducere amoniacul (NH3) si ioni de azot (NO2)

-leaga fenoli si metale grele

-clarifica perfect apa

-reduce cresterea algelor