Coș

Coridorul Panda (Corydoras panda)

Coridorul Panda (Corydoras panda)
Coridorul Panda (Corydoras panda)
Coridorul Panda (Corydoras panda)
Coridorul Panda (Corydoras panda)
Coridorul Panda (Corydoras panda)
Coridorul Panda (Corydoras panda)
Coridorul Panda (Corydoras panda)
Coridorul Panda (Corydoras panda)
Coridorul Panda (Corydoras panda)
60 MDL
Fără TVA: 60 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Datorită culorii și comportamentului său interesant, somnul panda s-a impus ferm printre acvaristi și a devenit foarte răspândit.

Dimensiuni Până la 5 cm
Aspect Coridorul Panda aparține carapaceului de peștișoare, are un corp de la gălbuie-palid până la roz-portocaliu în diferite condiții de iluminare, puteți observa o ușoară nuanță verde-curcubeu. Aripioarele peștelui au aceeași culoare ca și corpul, pe aripioarele dorsale există de obicei o pată neagră vizibilă sau aripioarele sunt complet negre. Capul are aceeași culoare ca și corpul. În jurul ochilor se află o mască neagră care coboară. Aceeași pată neagră întunecată trece în jurul bazei cozii. Aparent, pentru această depistare a ochilor și pentru unele asemănări cu peștele panda, au primit numele lor. Acești pești, ca toate coridoarele, au trei perechi de antene.
Arealul de trai America Centrală și de Sud
Parametrii apei Т=22-26°С, pH=6.5-7.5, GH=4-15.
Hrana Coridoarele Soma sunt omnivore, adesea dobândite sub numele de „spălători” - curățători de acvariu. Dar asigurați-vă că primesc suficientă mâncare. Alimentați de preferință cu granule și tablete afundate. De asemenea, acești pești din acvariu se vor bucura de alimente vii și congelate, cum ar fi viermii mici de sânge, daphnia, artemia și tubulul.. Este mai bine să te hrănești de mai multe ori pe zi în porții mici.
Compatibilitate Aproape toți peștii tropicali pașnici din acvariu, cu condiții similare de detenție, sunt potriviți ca vecini în acvariu: tetras, pește zebra, microsize, diverse ciprinide, viviparoase, cichlide pitice. De asemenea, panda coridorului se înțelege destul de pașnic cu creveți de acvariu și le dăunează rar..
Întreținerea în acvariu Panda de pe coridor este un pește școlar și moare singur. Dacă acvariul nu depășește 20 de litri, atunci nu mai mult de 4 persoane sunt luate pentru un astfel de volum. Cu toate acestea, este mai bine să păstrați o turmă de peste 10 persoane în apropierea altor pești. În acest caz, acvariul trebuie să aibă cel puțin o sută de litri.. Apa din acvariu trebuie să fie ușor acidă și moale. Apa trebuie schimbată în fiecare săptămână, deoarece acest individ este deosebit de sensibil la puritatea apei. Acvariul trebuie să aibă un filtru aerat. Panda își petrece cea mai mare parte a timpului în fund, săpând în pământ, dar uneori plutește la suprafață pentru o porțiune de oxigen. În cazul în care acvariul este acoperit, acesta nu trebuie umplut cu apă până la refuz.. Substratul din acvariu ar trebui să fie compus din nisip și pietricele mici. Lumina ar trebui să fie difuză, iar o parte din acvariu să fie la umbră. Decorațiunile ar trebui să fie cu diverse adăposturi, nu ar trebui să existe multă vegetație în acvariu, astfel încât să existe spațiu liber pentru pești să înoate.