Coș

Lyalius (Colisa Lalia)

Lyalius (Colisa Lalia)
Lyalius (Colisa Lalia)
Lyalius (Colisa Lalia)
Lyalius (Colisa Lalia)
Lyalius (Colisa Lalia)
Lyalius (Colisa Lalia)
Lyalius (Colisa Lalia)
Lyalius (Colisa Lalia)
Lyalius (Colisa Lalia)
80 MDL
Fără TVA: 80 MDL
  • Stock: În stoc
* Prețul este indicat pentru o singură unitate de produs (bucată, kg, crenguță, tufiș, buchet)
* Imaginile de pe site sunt cu titlu informativ, solicitați fotografiile originale de la vânzător

Descriere

Pentru prima dată, un mic pește drăguț a fost observat în anii 30 ai secolului XIX. Atunci a devenit clar că acest rezident de apă se înțelege bine în acvarii și devine o podoabă a oricărei locuințe.

Familia Osphronemidae
Dimensiuni Nu cresc mai mult de 7 cm
Aspect Corpul este îngust, lateral comprimat, aripioarele sunt mari, rotunjite. Aripioarele abdominale s-au transformat în șiruri subțiri, cu ajutorul cărora simte totul în jur. Speranța de viață este de aproximativ 4 ani, dar cu grijă bună pot trăi mai mult. Masculul este viu colorat, dungi albastre și roșii merg de-a lungul corpului argintiu, abdomenul este violet. Femelele sunt pictate mult mai modest.
Arealul de trai India, Bengalul de Vest, Assam și Bangladesh
Parametrii apei pH de la 6,0 la 8,0 hardiness 15 până la 19 dGH Temperatura 22 până la 28° С
Hrana Peștii din acvariul Lalius sunt omnivori, în sălbăticie se hrănesc cu mici nevertebrate, alge, iar în acvariu, de regulă, mănâncă tot felul de alimente vii, proaspete și uscate. Pentru ca nutriția să fie echilibrată, este suficient să le hrăniți cu alimente uscate de înaltă calitate sub formă de fulgi și granule, făcând aditivi la dieta principală. Suplimentarea poate fi alimente vii și congelate: viermi de sânge, tubule, artemie și orice alt aliment adecvat. Pastile de alge pot fi, de asemenea, oferite.. De obicei hrănit o dată - de două ori pe zi.
Compatibilitate În ciuda faptului că Lalius este considerat non-conflict, merită luat în considerare cartierul cu alți pești. Următoarele persoane pot fi cea mai bună opțiune: rasbora, donaciinae, ghimpi, soma, crap de dimensiuni mici.
Întreținerea în acvariu Laliusul este nepretențios, prin urmare, nu necesită îngrijiri diligente sau complexe. Pentru ca peștii să nu concureze pentru teritoriu, merită să le oferiți o casă cu un volum de 40 de litri. Un astfel de acvariu este destul de potrivit pentru 3 femei și 4 bărbați. Este mai bine să alegeți un acvariu de tip închis, adică, astfel încât sticla să fie deasupra. Lalius respiră aer atmosferic, prin urmare, pentru a preveni răcelile la animale de companie, este mai bine să faceți un echilibru optim între temperatura apei și a aerului. Laliusele nu le plac sunetele puternice, lumina puternică și zgomotul. Ele aparțin unor specii timide de pești.