Coș

Anubias Pangolino

Anubias Pangolino
Anubias Pangolino
Anubias Pangolino
Anubias Pangolino
Anubias Pangolino
Anubias Pangolino
Anubias Pangolino
Anubias Pangolino
Anubias Pangolino
150 MDL
Fără TVA: 150 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Anubias pitic Pangolino este un produs al muncii crescătorilor italieni. Anubias bonsai a servit ca material de selecție pentru cultivarea noii plante. Planta este ușor de întreținut și chiar și începătorii o pot crește în acvariul lor.

Familia Araceae
Dimensiuni Înălțimea tufișului ajunge la 3 cm, iar lățimea sa este de 5,5 cm.
Aspect Anubias nana Pangolino are frunze înguste care sunt situate în același mod ca solzii șopârlei pangolino, pentru asemănarea cu care și-a primit numele planta. Dimensiunea frunzelor de culoare verde închis este de 5-15 mm. Datorită frunzelor sale dure, poți fi sigur că nu vor fi smulse de pește. Planta este foarte rară și este foarte rar să o găsești în colecțiile acvaristilor.
Arealul de trai Selecţie
Parametrii apei Temperatura 22 - 28 ° С, duritate dH 1-20 °, aciditate pH 5,0-9,0.
Întreținerea în acvariu Este de dorit, deși nu este necesar, fertilizarea cu CO2 la o concentrație de până la 10 mg/l și micronutrienți lichizi care conțin fier. Este necesară o schimbare săptămânală a 1/3 din apa din acvariu cu apă proaspătă. Planta crește mai bine în apă rece. Un amestec de nisip de râu cu pietriș fin este potrivit ca sol. Stratul de sol trebuie să aibă cel puțin 3 cm. Iluminarea este de preferință moale, cu o intensitate de aproximativ 0,5 W/l, deși în general planta se simte destul de confortabil la un nivel de iluminare mai scăzut, dar ritmul de creștere este redus. Trebuie remarcat faptul că, în lumină puternică, frunzele plantei încep să devină galbene, iar creșterea sa deja lentă încetinește semnificativ. Orele de zi sunt de aproximativ 12 ore pe zi.