Coș

Neocaridina Blue Velvet

Neocaridina Blue Velvet
Neocaridina Blue Velvet
Neocaridina Blue Velvet
Neocaridina Blue Velvet
Neocaridina Blue Velvet
Neocaridina Blue Velvet
Neocaridina Blue Velvet
Neocaridina Blue Velvet
Neocaridina Blue Velvet
25 MDL
Fără TVA: 25 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

 Crevetul Blue Dream este o formă de reproducere cunoscută de toți și este foarte ușor de păstrat creveții Neocaridina heteropoda. Acest creveț albastru strălucitor frumos colorat este un decor demn pentru orice acvariu cu pești pașnici și mici. Creveții Blue Dream vor arăta foarte impresionant într-o companie împreună cu Canarii Galbeni, Creveții la Neon sau Sakura Portocaliu. În nano-acvarii și peisaje acvatice - vor curăța murdăriile de pe plantele superioare, vor distruge algele.

Familia Atyidae
Dimensiuni 2,5 cm
Aspect Neocardine Blue Dream sau Blue Velvet are o culoare strălucitoare, bogată în albastru închis și albastru închis.
Arealul de trai Nu va funcționa pentru a întâlni creveți Blue Dream suculenți și luminoși în natură, aceasta este o formă obținută artificial de forțele crescătorilor. Specia mamă - Neocaridina heteropoda - trăiește în râuri cu curgere lentă în China, Taiwan, Coreea și are un corp aproape transparent, care ajută la ascunderea de prădători.
Durată de viață Pina la 2 ani
Parametrii apei T: 22-28С°, Gh 4-18°, рН 6.0-7.5, kH 5-14°
Hrana Sunt consumatori de alge și materie organică în descompunere (de la plante la viermi și chiar și alți pești și creveți decedați). Utilizați alimente de înaltă calitate ca element de bază și completați-le cu tablete de alge, alimente congelate (larve de țânțari, viermi de sânge), legume proaspete albe și alimente de pește care se scufundă.
Compatibilitate Vecinii lor ar trebui să fie pașnici și nu mari (neoni, rasbora, gupi etc.).
Întreținerea în acvariu Acvariu complet reciclat înainte de introducerea animalelor, cu continut de plante cu frunze fine, tuburi, roci și lemn pentru ascunzișuri. Un aparat de încălzire este recomandat în majoritatea cazurilor, deoarece menține temperatura apei stabilă chiar dacă temperatura camerei variază. Utilizați întotdeauna un burete prefiltrat (sau, alternativ, un filtru burete). Pot fi păstrați doar cu creveți și poate câțiva melci pașnici și pești mai puțin agresivi.