Coș

Cryptocoryne lutea

Cryptocoryne lutea
Cryptocoryne lutea
Cryptocoryne lutea
Cryptocoryne lutea
Cryptocoryne lutea
Cryptocoryne lutea
Cryptocoryne lutea
Cryptocoryne lutea
Cryptocoryne lutea
25 MDL
Fără TVA: 25 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Cryptocoryne lutea este una dintre cele mai rezistente plante la condiții adverse, caracterizată prin calități decorative ridicate. În acvariu formează desișuri dense, ajungând la maximum 15 - 20 cm. Această plantă va fi o alegere bună pentru decorarea planului de mijloc al acvariului. Foarte des, vizualizarea este utilizată pentru a crea compoziții de tip „insulă”.

 

Familia Araceae
Dimensiuni 20 cm
Aspect Tufă erbacee, frunzele sunt colectate într-o rozetă, tulpina lipsește. Culoarea frunzelor poate varia în funcție de iluminat: de la verde cu o venă roșie longitudinală la cireș.
Arealul de trai Insula Sri Lanka
Parametrii apei Temperatura: 20 – 28 °C, pH 6.5 – 7.5, dH 6 – 15°
Întreținerea în acvariu Solul: vechi, foarte nămolit. Dacă solul este nou, atunci când plantați planta, o cantitate mică de argilă trebuie plasată pe fundul găurii. Substratul este pietricele fine sau nisip grosier. Grosimea solului este de 5 cm. Iluminare: Planta se dezvoltă atât prin expunere prelungită la umbră, cât și la lumină puternică. Cu cât iluminarea este mai bună, cu atât culoarea Cryptocoryne este mai strălucitoare și mai frumoasă. Ora de vară - de la 8 la 16 ore. Planta nu are nevoie de o schimbare regulată a apei. Rezistent la „boala Cryptocoryne”. Amplasarea în acvariu: Datorită dimensiunilor sale reduse, galbenul Cryptocoryne este perfect pentru decorarea primului plan și a mijlocului acvariului.