Coș

Cryptocoryne Lucens

Cryptocoryne Lucens
Cryptocoryne Lucens
Cryptocoryne Lucens
Cryptocoryne Lucens
Cryptocoryne Lucens
Cryptocoryne Lucens
Cryptocoryne Lucens
Cryptocoryne Lucens
Cryptocoryne Lucens
30 MDL
Fără TVA: 30 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Cryptocoryne lucens este una dintre cele mai mici plante din genul Cryptocoryne. Planta este nepretențioasă, adesea folosită de acvaristi pentru a planta spațiul din mijloc și din față al acvariului.

Familia Araceae
Dimensiuni Pina la 12 cm
Aspect Planta are un rizom mai mult sau mai puțin orizontal cu o rozetă de frunze pețiol. În cadrul speciilor individuale, există opțiuni în forma și culoarea frunzelor, prin urmare, este posibil să se determine în mod fiabil specia numai prin plic, care constă dintr-o cameră în care există o inflorescență (ureche), un tub și un petală.
Arealul de trai Asia de Sud-Est
Parametrii apei Т=24-28°C, dGH 4-15°, рН 6-7,5
Întreținerea în acvariu Datorită dimensiunilor sale reduse, strălucitorul Cryptocoryne nu necesită volumul acvariului și, de fapt, poate crește atât în ​​acvarii mari, cât și în acvarii relativ mici. Trebuie remarcat faptul că la temperaturi ale apei sub aceste valori, planta își oprește complet creșterea, care, apropo, este deja lentă. Este necesară filtrarea și înlocuirea a 1/3 din apa din acvariu de 2 ori pe lună cu apă dulce cu parametri similari. Iluminatul trebuie să fie luminos, cu o intensitate de aproximativ 0,5 W / l. Trebuie avut în vedere faptul că, în lumina puternică, planta formează frunze reticente, iar în lumină mai puțin strălucitoare, începe să se întindă în sus. Știind acest lucru, este posibil să se modeleze forma tufișului de plante. În orice lumină, forma frunzelor și culoarea lor nu se schimbă. Ora de vară ar trebui să fie de cel puțin 12 ore pe zi. Solul trebuie să fie hrănitor, bine înmuiat. Poate fi folosit ca nisip grosier de râu sau pietriș fin.