Coș

Cryptocoryne hudoroi

Cryptocoryne hudoroi
Cryptocoryne hudoroi
Cryptocoryne hudoroi
Cryptocoryne hudoroi
Precomandă
Cryptocoryne hudoroi
Cryptocoryne hudoroi
Cryptocoryne hudoroi
Cryptocoryne hudoroi
Cryptocoryne hudoroi
0 MDL
Fără TVA: 0 MDL
  • Stock: Precomandă

Descriere

Această plantă a apărut în cultură relativ recent, dar a câștigat deja popularitate datorită modestiei sale și a decorativității ridicate.

Familia Araceae
Dimensiuni 30 cm
Aspect Frunzele acestei specii sunt îngust eliptice, de la 8 la 30 cm lungime, până la 2,5 cm lățime, cu baza rotundă și vârful ascuțit. O placă de frunze verzi, cu margine maro de-a lungul marginii, este situată pe un pețiol lung de 5 până la 20 cm.
Arealul de trai Asia
Parametrii apei Temperatura — 18-30°С, рН — 5.0–7.0, 2–15°dGH
Întreținerea în acvariu Într-un acvariu, este recomandabil să plantați gudoro în mijloc sau în fundal. Plantei nu îi plac acvariile prea spongioase, astfel încât adâncimea optimă de plantare a plantei nu trebuie să depășească 40 cm. Alegerea locului de plantare trebuie luată în serios, deoarece acestui tip de criptocorină nu îi plac foarte mult transplanturile frecvente, drept urmare se adaptează mult timp la noile condiții și, în unele cazuri, poate chiar să moară. Sub rezerva tuturor condițiilor de păstrare, planta formează desișuri pitorești în acvariu. Trebuie remarcat faptul că principala frumusețe a acestei plante constă în frunzele sale, care au o structură neobișnuită. Datorită lor, planta formează desișuri decorative oarecum care amintește de pădurile tropicale. Este de dorit o aerare îmbunătățită, care va crea un flux de apă, imitând habitatul natural al plantei. Este susceptibilă la „boala criptoreană”, prin urmare, este de dorit o schimbare săptămânală de cel mult 1/5 din apa proaspătă a acvariului cu parametri similari. Iluminatul este luminos, cu o intensitate de cel puțin 0,5 W / l. Durata orelor de vară este de 10-12 ore pe zi. Planta este capabilă să crească la umbră parțială, deși se simte mai confortabil fiind într-o zonă puternic luminată.