Coș

Hasemania nana

Hasemania nana
Hasemania nana
Hasemania nana
Hasemania nana
Hasemania nana
Hasemania nana
Hasemania nana
Hasemania nana
Hasemania nana
26 MDL
Fără TVA: 26 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Începătorii și iubitorii experimentați ai lumii subacvatice sunt dispuși să achiziționeze un tetra pentru acvariul lor acasă. Este considerat unul dintre cei mai populari reprezentanti ai acvariilor domestice. Nu este greu să ai grijă de asta. Fish tetra își atrage activitatea, frumusețea și obiceiurile. Ele sunt fascinante să observe. Acest tip de pește este ideal pentru acvariile mici.

Familia Characidae
Dimensiuni 5 cm
Aspect Cuprul Tetra are un corp subțire, ușor comprimat la șolduri, cu ochi mari. Aripa adipoasă este absentă. Livrea este roșu arămiu, cu reflexe aurii. O linie neagră orizontală se desfășoară de-a lungul flancurilor care se îngroașă în pedunculul caudal și traversează și aripioara caudală, care la rădăcină vede și două pete galbene, care se estompează într-un roșu portocaliu. Celelalte aripioare sunt toate portocalii, cu vârfuri albe. Livrea masculină tinde spre cupru închis, cea a femelei mai mult pe galben / verde.
Arealul de trai America de Sud
Durată de viață 5 ani
Parametrii apei Volumul acvariului - de la 70 de litri. Temperatura - 23-28°C Valoarea pH-ului - 6,0–8,0
Hrana Usor de hranit. Va accepta cu usurinta orice tip de hrana oferita.Tousi pentru a fi in cea mai buna stare si culori intense, oferiti mese regulate de hrana vie si/sau congelata mica, cum ar fi bloodworms, Daphnia impreuna cu fulgi uscati si granule.
Compatibilitate Este plin de viata, destul de colorat si pasnic. Se poate tine fara probleme intr-un acvriu cu alte specii pasnice ca Danio, Rasbora, Corydoras sau varietati mai mici din familia Loricariidae. Acesta poate fi, de asemenea, pastrat cu majoritatea ciclidelor pitice cum ar fi Gourami. Evident, nu ar trebui sa fie combinati cu specii mai mari decat ei care ar putea sa-i perceapa drept hrana , cum ar fi scalarii. In timp ce unii indivizi pot fi putin nervosi/agitati daca sunt tintiti singuri, acest comportament este redus dramatic atunci cand este tinut intr-un grup. Prin urmare, este recomandat sa cumparati un minim de 6 exemplare, de preferat 10 sau mai multe.
Întreținerea în acvariu Nu sunt pretentiosi la aspectul acvariului. Pot fi tinuti in acvarii bine plantate dar in mod bizar mediul lor natural nu are plante acvatice, ci mai mult crengi si radacini, substrat nisipos si frunze uscate. Acest mediu se poate reproduce foarte usor in acvariu, se pot folosi si frunsele de stejar, permiteti frunzelor sa schimbe culoarea apei pentru a spori caracterul natural al acvariului.