Coș

Vallisneria americana

Vallisneria americana
Vallisneria americana
Vallisneria americana
Vallisneria americana
Vallisneria americana
Vallisneria americana
Vallisneria americana
Vallisneria americana
Vallisneria americana
22 MDL
Fără TVA: 22 MDL
  • Stock: În stoc
* Prețul este indicat pentru o singură unitate de produs (bucată, kg, crenguță, tufiș, buchet)
* Imaginile de pe site sunt cu titlu informativ, solicitați fotografiile originale de la vânzător

Descriere

Vallisneria este una dintre cele mai nepretențioase plante de acvariu. Dacă nu ați avut niciodată un acvariu, nu aveți experiență în cultivarea plantelor de acvariu, începeți cu Wallysneria. Nu are nevoie de nicio îngrijire specială. Nu există cerințe stricte pentru iluminat, parametri de apă sau sol. Vallisneria merge bine cu alte plante de acvariu, crește repede și arată bine în partea laterală și pe fundalul acvariului.


Familia Hydrilloideae
Dimensiuni 20- 100 cm
Aspect Într-un rezervor superficial, vârfurile frunzelor se îndoaie de-a lungul suprafeței apei. Aceasta formează un strat verde continuu, care împiedică pătrunderea luminii solare. Frunzișul este vopsit cu o culoare verde strălucitoare, dar poate dobândi o nuanță roșiatică. Compuși din diverse metale și calciu se acumulează în frunze, ceea ce le face mai rigide și mai fragile. Corolele mici cu trei petale albe în jurul miezului galben se adună în inflorescențe umbrele pe pedunculi lungi și flexibili. Florile mature sunt situate deasupra suprafeței apei, unde are loc polenizarea. Fiecare inflorescență este parțial ascunsă sub un văl comun pentru mai multe flori.
Arealul de trai Asia, America
Parametrii apei Temperatura — 4-28°С, рН — 4.0–8.0, 2–21°dH
Întreținerea în acvariu Iluminarea luminoasă este de preferat, dar vallisneria se dezvoltă bine și în lumina mai slabă. Spectrul luminii nu contează. Este mai bine să plantezi vallisneria de-a lungul spatelui și pereților laterali într-un grup de mai multe plante și destul de dens. Formează un frumos zid verde și este un fundal excelent pentru tot felul de pești ornamentali. Pentru a facilita îngrijirea viitoare a grădinii de acvariu, ar trebui să cumpărați Wallisneria cu un grup de plante mamă și fiice. Când frunzele din Wallysneria ajung la suprafața apei, o încadrează frumos de sus. Dacă nu există multe plante, acestea nu interferează cu accesul liber al cantității potrivite de lumină la acvariu. În caz contrar, acestea trebuie eliminate. Wallisneria este mai bine să se subțire. După tăiere, frunzișul arată nefiresc, devine galben și poate putrezi.