Coș

Poecilia reticulata Red Tuxedo

Poecilia reticulata Red Tuxedo
Poecilia reticulata Red Tuxedo
Poecilia reticulata Red Tuxedo
Poecilia reticulata Red Tuxedo
Poecilia reticulata Red Tuxedo
Poecilia reticulata Red Tuxedo
Poecilia reticulata Red Tuxedo
Poecilia reticulata Red Tuxedo
Poecilia reticulata Red Tuxedo
38 MDL
Fără TVA: 38 MDL
  • Stock: În stoc
* Prețul este indicat pentru o singură unitate de produs (bucată, kg, crenguță, tufiș, buchet)
* Imaginile de pe site sunt cu titlu informativ, solicitați fotografiile originale de la vânzător

Descriere

Guppy, Poecilia reticulata, originar din America de Sud, este un peste foarte pasnic si dragalas, care nu necesita bazine foarte mari si nu este o specie pretentioasa in ceea ce priveste calitatea apei. Sunt cei mai fericiti in acvariile populate, dar un acvariu populat numai cu guppy poate fi o decizie inteleapta. Guppy este un peste preferat de foarte multi acvaristi si, in special, de cei incepatori, datorita usurintei cu care acesta se poate intretine. Guppy sunt o specie de pesti extrem de rezistenta, putand sa supravietuiasca in conditii in care alti pesti ar putea pieri. Guppy sunt, de asemenea, o excelenta alegere pentru popularea unui nou acvariu.

Familia Poeciliidae
Dimensiuni 3-6 cm
Aspect In salbaticie, masculii sunt intens colorati si au inotatoarea alungita, iar acest lucru este dus pana la extrem la exemplarele crescute in captivitate. Masculii detin, de asemenea, un gonpodiu, care este o modificare a inotatoarei anale utilizata in reproducere si arata ca un bat in aparenta. Femelele sunt mai mari, rotunjite si in general au o colorare mai putin atragatoare, desi soiurile reproduse in acvariu pot avea inotatoarea caudala de destul de intens colorata.
Arealul de trai America de Sud, Venezuela, Barbados, Trinidad, Tobago, Antigua si Barbuda, nordul Braziliei si Guyana
Durată de viață 1-3 ani
Parametrii apei Temperatura: 20 - 26 C; Aciditate: 6,5 - 8,5 pH; Duritate: până la 25 gH;
Hrana Pestii salbatici sunt in esenta insectivori, insa pestii inmultiti in acvarii din ziua de astazi sunt departe de stramosii lor si vor accepta majoritatea tipurilor de hrana oferite.
Compatibilitate Molly, Xifo, Zebre, Neoni, etc. Speciile mai mari de pesti cu care guppy ar putea sa coabiteze ii pot ataca si le mananca puii. Daca nu va doriti ca guppy dumneavoastra sa devina hrana altor pesti, atunci nu-i amestecati cu ciclidele. Pesti Beta pot ataca guppy datorita coloritului lor asemanator si aripioarelor lungi. Important de stiut este ca pestii care vor coabita in acelasi acvariu trebuie sa tolereze aceleasi conditii de crestere.
Întreținerea în acvariu Nepretentiosi, desi un acvariu cu plante plutitoare este apreciat.Curentii puternici ar trebui evitati. Acesta este un peste de apa dura si in timp ce poate trai in apa moale si/sau acida, intretinerea lui pe termen lung trebuie sa fie in apa moderata ca duritate sau dura.