Coș

Riccia (Riccia fluitans)

Riccia (Riccia fluitans)
Riccia (Riccia fluitans)
Riccia (Riccia fluitans)
Riccia (Riccia fluitans)
Riccia (Riccia fluitans)
Riccia (Riccia fluitans)
Riccia (Riccia fluitans)
Riccia (Riccia fluitans)
Riccia (Riccia fluitans)
10 MDL
Fără TVA: 10 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Dacă doriți să dea acvariu un design neobișnuit și doriți să „mușchi de apă“, a fost concentrată numai într-o anumită locație Aqua - utilizarea inel de plastic transparent și pune-l în Ritchie. În aceste scopuri, de asemenea, este potrivit și un furtun flexibil din silicon flexibil, utilizat în picături și etanșat calitativ într-un inel. Riccia este o plantă extravagantă pentru acvariu. Singurul lucru de care are nevoie este iluminarea puternica.

Familia Ricciaceae
Dimensiuni Înălțimea covorului verde poate ajunge la 30 mm.
Aspect Această plantă de acvariu, în sensul literal, nu are nici rădăcini, nici frunze, se pare că sunt mici ramificate. Ricci sunt folosite pentru a se ascunde de peștii adulți în acvariu. Pentru reproducere, mulți pești aleg această plantă specială pentru acvariu și, de asemenea, un anumit pește labirint se așeză în cuibul lor.
Arealul de trai Europa
Parametrii apei Temperatura 22-26°C, pH (6,5-7,5). Duritatea de până la 8 dGH.
Întreținerea în acvariu Condițiile lui Riccia sunt simple. Această plantă de acvariu se dezvoltă bine atât într-un acvariu uniform cald, cât și în acvariile tropicale. Lumina din acvariu trebuie să fie luminată. Când iluminarea nu este suficientă, Riccia se răspândește în crengi separate și nu formează insule, iar cercurile inferioare putrezesc. Pansamentul pentru îmbrăcăminte din minerale pentru Riccia nu este necesar. Ritchie de reproducere plutitoare Lucrarea lui Riccia nu este dificilă. Planta este plantată prin rădăcini zdrobitoare. O mică bucată de rădăcină, câteva puieți mici, poate crește într-o perioadă scurtă de timp pe toată suprafața acvariului. La temperatura apei riccia este nemaipomenită, poate rezista la o gamă diferită, dar necesită o schimbare constantă a apei în acvariu, tk. foarte sensibil la curățenie. În apă murdară și noroioasă, planta începe să se deterioreze și să se înroșească. În timpul verii, în lumina puternică a soarelui, crește rapid, umplând aproape întreaga suprafață a apei, astfel încât uneori se recomandă să se dilueze, îndepărtând excesele din plante. În timpul iernii, ricția necesită iluminare intensivă suplimentară, adică îi lipsește lumina naturală a soarelui. Diferența optimă de temperatură este de 22-26 grade, iar la o temperatură sub 20 de grade se poate muri. Se simte confortabil în apă moale, cu o reacție neutră, dar cu o duritate mai mare de 8 grade, poate să crească și să se dezvolte mult mai lent. Riccia folosește produsele din viața peștilor, dizolvate în apă, astfel încât nu este nevoie să alimentați o instalație suplimentară de acvariu. Dacă nu modificați mult timp apa din acvariu, fotosinteza și prelucrarea substanțelor nutritive pot fi perturbate. Riccia nu tolerează sarea de masă. astfel încât dacă aveți nevoie să tratați pește, ar trebui să-l împărțiți temporar și animalele de acvariu și să o faceți în diferite acvariu.