Coș

Anubias Chilli

Anubias Chilli
Anubias Chilli
Anubias Chilli
Anubias Chilli
Anubias Chilli
Anubias Chilli
Anubias Chilli
Anubias Chilli
Anubias Chilli
250 MDL
Fără TVA: 250 MDL
  • Stock: În stoc
* Prețul este indicat pentru o singură unitate de produs (bucată, kg, crenguță, tufiș, buchet)
* Imaginile de pe site sunt cu titlu informativ, solicitați fotografiile originale de la vânzător

Descriere

Anubias sp Chili este una dintre cele mai mici, pitice și elegante Anubias. Acesta este un hibrid crescut artificial. În consecință, fiecare soi este o plantă unică, unică. Numele „Chile” s-a dovedit a nu fi deloc asociat cu o țară celebră din America Latină, ci se datorează formei frunzelor plantei, care seamănă cu forma fructelor ardeiului iute, atât de îndrăgit de indonezieni.

 

Familia Araceae
Dimensiuni Lungime plăci de tablă 5-7 mm
Aspect Anubias sp Chili are o capacitate uimitoare - formează numeroase butași pe rizom, în urma cărora se obține o tufă originală (bump) de la Anubias sp Chili. Culoare plante: verde închis.
Arealul de trai Provenit din Indonezia
Parametrii apei pH 5,5 - 8; GH (duritatea apei) 2 - 15; Temperatura 22 - 27˚C
Întreținerea în acvariu Ca, în general, toți hibrizii Anubias barteri var nana Anubias sp Chili se dezvoltă destul de sigur în apă. Este foarte tolerant cu diversele condiții de detenție, se adaptează bine la acestea. Rata de creștere a Anubias sp Chili nu este ridicată; rizomul principal se dezvoltă lent. Potrivit pentru nano-acvarii, poate fi folosit ca acoperire a solului, poate crește pe roci și lemn de plutire. Se recomandă fertilizare suplimentară. Iluminare medie.