Coș

Didiplis Diandra

Didiplis Diandra
Didiplis Diandra
Didiplis Diandra
Didiplis Diandra
Precomandă
Didiplis Diandra
Didiplis Diandra
Didiplis Diandra
Didiplis Diandra
Didiplis Diandra
0 MDL
Fără TVA: 0 MDL
  • Stock: Precomandă

Opţiuni disponibile

Descriere

Atunci când aleg plante pentru un acvariu, proprietarii se gândesc mai întâi la frumusețe și abia apoi la caracterul practic și la îngrijirea lor. Așadar, doriți ca o mică oază de apă să trăiască și să se dezvolte în spatele geamului, plăcând ochiului cu locuitori agili și verdeață delicioasă. Didiplis diandra este o opțiune minunată de design pentru acvariile de apă dulce. Această plantă creează un efect capricios al unui mediu și fundal multicolor, făcând designul acvatic elegant și bogat.

Familia Lythraceae
Dimensiuni 15- 20 cm
Aspect Iarba are o tulpină lungă subțire și frunze aciculare verzi fără tulpini. Frunzele se adună în curburi de patru. Placa de foaie are o lungime mai mare de 2 cm și o lățime de aproximativ 0, 3 cm. Florile mici sunt localizate în sinusuri, au sepale pătrate și tulpini scurte subțiri. Floarea are 4 stamine și un pistil scurt, uneori nu există deloc pistil. Nu există petale pe corolă. Apare singur. După înflorire, se formează un ovar sferic. Fructul de diandru didiplis este o cutie, mărimea semințelor este mai mică de un milimetru.
Arealul de trai America de Nord
Parametrii apei Temperatura: 22—28 °C. pH 6—8, dKH 2—10 °.
Întreținerea în acvariu Cea mai bună opțiune dacă iarba de apă (butyrlak) va fi plantată într-un acvariu cu un volum de cel puțin 40 de litri. În proiectarea acvatică, planta este folosită la pereții laterali, în mijlocul și spatele compoziției. Tufele separate pot decora prim-planul. Vărsătorii știu că pentru a crea pete de culoare a plantelor, puteți utiliza doar câteva tipuri de alge, inclusiv didiplis diandra. Păstrarea acestei plante în acvariu are un grad mediu de dificultate. Pentru a asigura procesul corect al vieții plantelor, este necesar să se creeze un nivel ridicat de iluminare pentru aceasta. Ora de vară ar trebui să dureze cel puțin 12 ore.