Coș

Ludwigia arcuata

Ludwigia arcuata
Ludwigia arcuata
Ludwigia arcuata
Ludwigia arcuata
Ludwigia arcuata
Ludwigia arcuata
Ludwigia arcuata
Ludwigia arcuata
Ludwigia arcuata
24 MDL
Fără TVA: 24 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Ludwigia arcuate - planta originală de acvariu are calități decorative excelente. Are o tulpină lungă, frunze înguste de culoare verde deschis, care, în condiții bune, capătă o culoare maro-roșiatică deosebită.

Familia Onagraceae
Dimensiuni 30 cm
Aspect În ciuda faptului că aparține tulpinii lungi, ludwigia arcuata diferă prin faptul că tulpinile sale se pot ramifica suplimentar, formând un tufiș luxuriant. Pe tulpinile plantei sunt frunze lungi și înguste în formă de semilună conectate în spirale. Datorită formei plăcii de frunze, planta a primit numele la fel de comun Ludwigia arcuate. Frunzele Ludwigia arcuata cresc până la 3-5 mm lățime și până la 4 cm lungime. Într-un spire, frunzele sunt de obicei situate una vizavi de alta.
Arealul de trai Ludwigia arcuata este comună în regiunile sudice ale Statelor Unite.
Parametrii apei Temperatura 22-27 °C. Duritate 1-20°, pH 6-8
Întreținerea în acvariu Ludwigia preferă un nivel scăzut al apei, dar orice recipient va fi potrivit. În acvariile mari, se obișnuiește să-l planteze lângă pereții laterali. Planta crește și se dezvoltă uniform pe tot parcursul anului. Acest tip de floră preferă condițiile tropicale temperate. Cu o duritate mai mare de 8 °, culoarea frunzelor devine saturată și strălucitoare. O dată pe săptămână, puteți înlocui o treime din apă, dar această cerință nu este necesară. Această plantă nu necesită înrădăcinare obligatorie. Poate pluti la suprafața apei, dar în sol, creșterea și dezvoltarea au loc ceva mai repede. Această plantă de acvariu preferă lumina soarelui difuză sau iluminarea artificială slabă. Datorită luminii zilei primite de la fereastră, frunzele devin verzi, roșeața și nuanța maronie dispar. Dacă alegerea a căzut pe lumina artificială, atunci trebuie să achiziționați lămpi fluorescente (0,5 W pe litru de capacitate). Pentru a obține o culoare strălucitoare, este recomandat să adăugați o lampă cu incandescență de putere redusă (40 W). Ziua lumină ar trebui să dureze cel puțin 12 ore.