Coș

Microrasbora Galaxy

Microrasbora Galaxy
Microrasbora Galaxy
Microrasbora Galaxy
Microrasbora Galaxy
Microrasbora Galaxy
Microrasbora Galaxy
Microrasbora Galaxy
Microrasbora Galaxy
Microrasbora Galaxy
33 MDL
Fără TVA: 33 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Galaxia Microrassbora sau Danio margaritatus este o specie relativ nouă de pești ornamentali, descoperită în 2006. Acest eveniment a primit imediat o publicitate larg răspândită, iar un pește mic cu ochi mari, cu o culoare neobișnuită, a câștigat o popularitate extraordinară în întreaga lume.


Familia Cyprinidae
Dimensiuni 2 cm
Aspect Galaxia este un pește tropical mic. Corpul este alungit. Culoarea solzilor variază de la gri albăstrui la albastru-verde. Întreaga suprafață a corpului este presărată cu mici pete albe, crem sau portocalii, asemănătoare unor perle. Aripioarele pectorale rotunjite sunt portocalii sau gri. Nu există diferențe în mărimea bărbaților și a femelelor. Masculii sunt puțin mai subțiri decât femelele și au o culoare mai intensă. Toate aripioarele, cu excepția pectoralelor, sunt roșu-portocaliu, cu un model de dungi negre.
Arealul de trai Myanmar
Parametrii apei Т: 22 - 24 С; 6,5 - 7,5 pH; 5 - 15 gH.
Hrana Mâncarea este foarte pretentios galaxie, pentru ei au preferat alimente mici vii: nematode; dafnia; Grindal. Deși hrana uscată de înaltă calitate este, de asemenea, destul de potrivit. margaritatus Mobile mici găsi hrană în orice parte a corpului de apă.
Compatibilitate Pentru o micro-adunare mică și pașnică a galaxiei, problema unui cartier adecvat este foarte acută. Peștii răpiți mari, cum ar fi ciclide, arowane și cozi de sabie, reprezintă un pericol serios pentru ei. Același lucru se poate spune pentru majoritatea somnului. Ca vecini, speciile neagresive care ocupă straturile superioare și mijlocii ale apei sunt potrivite - pești vivipari de dimensiuni medii, nanostomi, neoni, pești zebră, creveți. Astfel de vecini vor face galaxiile mai puțin înfricoșătoare și le vor da încredere suplimentară..
Întreținerea în acvariu Un acvariu de 30 de litri este considerat a fi un mediu confortabil pentru păstrarea microanalizei galaxiei. Iluminatul este difuz. Se necesită schimbări săptămânale de 25% apă. Microasamblările galaxiei nu sunt școli de turme, dar este mai bine să le păstrați într-un grup de 10 până la 15 indivizi, iar numărul de bărbați ar trebui să fie mai mare decât numărul de femei. Pentru a reproduce habitatul natural în acvariu, trebuie să plantați un număr mare de plante diferite care nu numai că vor ajuta la menținerea acvariului curat, dar vor permite, de asemenea, galaxiei să micropackage pentru a ascunde și depune ouă. Un număr mare de adăposturi din pietre și blocaje vor fi foarte de preferat, deoarece bărbații concurează constant