Coș

Barbus cireș (Puntius titteya)

Barbus cireș (Puntius titteya)
Barbus cireș (Puntius titteya)
Barbus cireș (Puntius titteya)
Barbus cireș (Puntius titteya)
Barbus cireș (Puntius titteya)
Barbus cireș (Puntius titteya)
Barbus cireș (Puntius titteya)
Barbus cireș (Puntius titteya)
Barbus cireș (Puntius titteya)
35 MDL
Fără TVA: 35 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Barbus cireș frumos pește luminos liniștit și fără pretențios. Cunoscut de acvaristici de aproximativ cincizeci de ani. În 1936 a venit în Europa. În URSS importat în 1956. Acvaristienii sovietici au avut o multitudine de experiență în conținutul și reproducerea reprezentanților genului Barbus. Și deși Barbus Cherry are o serie de caracteristici care trebuie observate pentru reproducerea sa, șobolanii au fost recepționați rapid de la acest pește și au fost obținuți rapid în cantități mari.

Familia Cyprinidae
Dimensiuni 4 cm
Aspect Pe maxilarul superior are o pereche de mustață. Finns roșu strălucitor anal și dorsal au margini negre. Corpul bărbatului are o culoare roșie strălucitoare. Intensitatea, care este mai mare în condiții bune de detenție și în perioada de reproducere. Două blade de baie. Iris ochi argint roșu. Linia laterală este scurtă indicată de puncte negre de pe scară, fuzionând adesea într-o linie solidă.
Arealul de trai Sri Lanka
Durată de viață 4-6 ani
Parametrii apei Т=22-28, pH=6.0-7.0, GH=2-15.
Hrana Barbusi - Pești Omnivore. În biotopuri mănâncă tot ceea ce Poseidon va trimite: insecte, larve, viermi, alge, plante. În condiții de acvariu, hrana uscată mănâncă perfect.
Compatibilitate Barbul de cireș este unul dintre cei mai calmi membri ai genului, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru un acvariu comunitar. Cei mai potriviți vecini pentru el vor fi alte tipuri de barbs, angelfish, spini, gourami, somn pașnic, swordtails, mollies, zebrafish. Nu ar trebui să așezați barbii cu proprietarii de aripioare lungi: pești de aur, guppies, cocoși, deoarece există o probabilitate foarte mare ca barbii de cireș să le muște. Barbe de cireș sunt complet incompatibile cu ciclidele mari, deoarece vor deveni rapid o cină pentru prădători.
Întreținerea în acvariu Pentru o turmă de 6 -10 indivizi acvariu adecvat cu un volum de aproximativ 50 de litri. Preferabil forma alungită. Solul este mai bun decât o umbră întunecată. Nisipul râului gri mare sau miezul de granit mic este potrivit. Acvariul trebuie să fie plantat dens cu plante mici. Topul de iluminat nu este prea luminos. Cu iluminare strălucitoare, peștele devine buggy și mai mare. Compoziția chimică a apei pentru conținutul unui rol special nu se joacă. Preferă apa vechi. Neverthene o dată pe săptămână este de dorit să înlocuiți apa în acvariu proaspăt, dar în porțiuni mici. Nu mai mult de o cincime parte. Cel mai important lucru este că în acvariu există concentrații absente conexiuni azotate și fosfat . Fiecare acvarist conștient ar trebui să aibă întotdeauna un set de teste de picurare, cel puțin pe nitrat și fosfat.