Coș

Julidochromis marlieri

Julidochromis marlieri
Julidochromis marlieri
Julidochromis marlieri
Julidochromis marlieri
Julidochromis marlieri
Julidochromis marlieri
Julidochromis marlieri
Julidochromis marlieri
Julidochromis marlieri
66 MDL
Fără TVA: 66 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Julie Marlier lui Julidochromis marlieri a fost descris de sondaj în 1956. A fost numit după ihtiolog belgian G. Marlier, un colector de aceste tipuri de pești din lacul Tanganyika. El a fost șef al secției de cercetare „IRSAC“ în orașul Uvira în nordul Congo. Acest ciclide a fost exportat în primul rând pentru hobby-ul acvariu în 1971. Acești pești sunt de obicei găsite în zonele de nord și de sud a lacului Tanganyika în Africa, dar o alta populatie a fost, de asemenea, găsite pe malul de vest.


Familia Cichlidae
Dimensiuni 13 cm
Aspect Modelele acestei specii variază în funcție de locul în Lacul Tanganyika unde sunt colectate în fiecare specimen. La unele soiuri alb-negru este foarte uniformă în timp ce pe alții nu vor fi mai mult sau mai negru alb. Unele modele sunt mai mult ca pete albe pe un fundal negru, unele au toate burți albe, iar unele au patch-uri de dimensiuni neregulate de culoare albă.
Arealul de trai lacul Tangayika, Africa
Durată de viață 10-12 ani
Parametrii apei Т=22-26 С, dGH pana 20, рН 7-9
Hrana Spirulina vegetala, fulgi, plante si granule.
Compatibilitate Specii compatibile: alte cichlide sau specii non-agresive
Întreținerea în acvariu Ele pot fi ușor păstrate într-un rezervor mai mic de 20 de litri pentru o pereche. Ele pot fi, de asemenea, păstrate într-un acvariu mai mare, cu alte ciclide Tanganyika de dimensiuni similare. Oferiți-le cu un substrat de pietriș cu nisip fin sau împreună cu o mulțime de formațiuni de rocă. Plantele pot fi de asemenea incluse, deoarece acestea nu le va deranja. Acest pește va rasa în captivitate, iar plantele vor asigura o acoperire pentru RFI nou eclozează. Cu dimensiunea lor mici și natura Hardy, ei fac un pește mare pentru portar ciclide început. Ele sunt moderate până la ușor de întreținut. Furnizarea de modificări de apă pe săptămână pentru a menține apa la niveluri optime și ei vor rămâne sănătoși. Ei fac bine într-un rezervor de ciclide comunitate și pot fi păstrate individual, într-o pereche, sau într-un grup de mai multe perechi. Este important să se păstreze soiurile conspecific și alte specii similare, pentru a separa ajuta la prevenirea tulpini hibride de la intrarea în comerț, pierzând astfel formele de culoare adevărat.