Coș

Proserpinaca palustris

Proserpinaca palustris
Proserpinaca palustris
Proserpinaca palustris
Proserpinaca palustris
Proserpinaca palustris
Proserpinaca palustris
Proserpinaca palustris
Proserpinaca palustris
Proserpinaca palustris
27 MDL
Fără TVA: 27 MDL
  • Stock: În stoc
* Prețul este indicat pentru o singură unitate de produs (bucată, kg, crenguță, tufiș, buchet)
* Imaginile de pe site sunt cu titlu informativ, solicitați fotografiile originale de la vânzător

Opţiuni disponibile

Descriere

Pentru nepretenția sa în îngrijire și aspectul original al proserpinei, palustrisul este iubit de acvariștii din întreaga lume. Această plantă poate fi savurată la nesfârșit. Se remarcă printre alte culturi cu frunzele sale neobișnuite și atrage imediat atenția într-un iaz artificial de acasă. Proserpinaca, numită „iarba vrăjitoarei”, este adesea folosită în acvatic pentru a crea compoziții colorate.

Familia Haloragaceae
Dimensiuni 20-40 cm
Aspect Planta se caracterizează prin tulpini și lăstari lungi. Frunzele au o formă de angrenaj sau pieptene. Plăcile de frunze cresc până la 4 cm în lungime și 3 cm în lățime. Condițiile externe afectează culoarea frunzelor, care pot fi: verde; aur; cupru; sau roșu aprins. De obicei, umbra este afectată de iluminare: cu cât este mai intensă, cu atât este mai strălucitoare culoarea plantei.
Arealul de trai America Centrala
Parametrii apei Temperatura 15-28°C; pH 5,5-7,5; dH до 12°.
Întreținerea în acvariu Conținutul de proserpină are propriile sale caracteristici. Pentru condiții confortabile de creștere ea va avea nevoie de un acvariu mare, deoarece într-un rezervor mic o plantă mare va fi aglomerată. „Iarbă de sirenă” se referă la un soi de acvariu destul de ridicat, astfel că va arăta mai bine în fundal sau în mijlocul solului. Faceți planta observabilă dacă o așezați în centrul compoziției. Odată cu plantarea corectă a algelor, aceasta poate fi prezentă în prim plan. Datorită lipsei de lumină, nu numai că pierde frunze, dar are și riscul de deces. Prin urmare, pentru proserpinaki, este necesară organizarea unei lumini lungi. Animalul de acvariu primește cantitatea necesară de lumină în 12 ore. Pentru a face planta mai luxoasă și mai saturată, creșterea orei de vară ar trebui să fie de până la 14 ore. Proserpinaca palustris crește bine în solul bogat în nutrienți, alimentat cu dioxid de carbon, care împiedică formarea algelor. În plus, fierul trebuie să fie prezent în apă, deci planta trebuie alimentată cu îngrășăminte lichide complexe. Nisip grosier, care poate fi amestecat cu pietriș fin, este recomandat ca substrat..