Coș

Anubias nana golden

Anubias nana golden
Anubias nana golden
Anubias nana golden
Anubias nana golden
Anubias nana golden
Anubias nana golden
Anubias nana golden
Anubias nana golden
Anubias nana golden
60 MDL
Fără TVA: 60 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Anubias pitic golden este o formă selectivă de nana anubia pitică, care crește în mod natural de-a lungul țărmurilor corpurilor de apă situate în partea de vest a continentului african. Planta poate fi intretinuta chiar si de catre acvaristii incepatori. Potrivit pentru păstrarea în imersie totală (acvariu) sau parțială (paludarium, terariu), precum și într-o seră umedă.

Familia Araceae
Dimensiuni Pina la 10 cm
Aspect Se deosebește de predecesorul său în primul rând prin culoarea aurie neobișnuită a frunzelor sale. În plus, frunzele tinere au o culoare aurie strălucitoare, care, pe măsură ce cresc, capătă o culoare verde strălucitor. Ritmul de creștere este foarte lent și uneori durează câțiva ani pentru ca planta să atingă dimensiunea maximă.
Arealul de trai Nana Golden nu există în sălbăticie, a fost crescută de specialiști
Parametrii apei Duritate dh 1-20 °, pH 5,0-9,0, temperatura 22-28 grade.
Întreținerea în acvariu Planta nu solicită sol, deoarece rădăcinile ei se pot strecura în general peste ea. Cel mai bun sol este pietrișul de dimensiuni medii. Este indicat să puneți bulgări de lut și turbă sub rădăcini. Iluminarea este medie, cu o intensitate de aproximativ 0,4 W/l. Trebuie remarcat faptul că culoarea frunzelor plantei depinde foarte mult de luminozitatea luminii, iar aici va trebui să experimentați cu intensitatea luminii pentru a o alege astfel încât frunzele anubiilor să arate așa. cel mai atractiv. Cu cât lumina este mai puternică, cu atât frunzele devin mai galbene. Este necesar să vă asigurați că frunzele plantei nu sunt acoperite cu alge, care nu numai că le vor strica aspectul, ci pot duce și la moartea lor. Durata luminii este de aproximativ 12 ore pe zi. Fertilizarea cu îngrășăminte minerale și CO2 este de dorit.