Coș

Sewellia lineolata

Sewellia lineolata
Sewellia lineolata
Sewellia lineolata
Sewellia lineolata
Sewellia lineolata
Sewellia lineolata
Sewellia lineolata
Sewellia lineolata
Sewellia lineolata
130 MDL
Fără TVA: 130 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

Din păcate, Sevelia lineolata este listată în Cartea Roșie Internațională ca „specie vulnerabilă”. Acest lucru se datorează distrugerii habitatelor naturale ca urmare a activităților umane. Sevelia are o structură corporală neobișnuită: aripioarele formează o adevărată „ventuza”, care permite peștilor să rămână pe substraturi în apele cu curgere rapidă. Pentru aceasta sunt adesea numite „pseudo-patine”. De asemenea, atractiv pentru reprezentanții acestei specii adaugă o culoare interesantă pestrită și o relativă ușurință de întreținere.
Familia Balitoridae
Dimensiuni 5-6 cm
Aspect Sevelia are un corp plat cu aripioare mari, rotunjite, pereche, care măresc considerabil suprafața totală și ajută la cuibărit de stânci, rezistând curentului. O trăsătură caracteristică a speciei este un model contrastant de linii și pete de culoare galbenă și maronie. Este de remarcat faptul că alevinii au o formă a corpului mai familiară peștilor, iar „aplatizarea” are loc pe măsură ce îmbătrânesc.
Arealul de trai Găsit în China, Vietnam, Cambodgia
Durată de viață 6 ani
Parametrii apei Parametrii apei: pH :7.0-8 .0. Duritate: medie. Adică Max: 12 Temperatura: 20 - 23.8 ° C
Hrana Hrănirea: fulgi de bună calitate, pelete, wafers alge, decongelate bloodworm congelate, Mysis creveți, spanac, varza, alge naturale.
Compatibilitate Aspect liniștit și prietenos. Se înțeleg bine cu rudele și cu alți pești care pot trăi în ape agitate. Dacă nu creați un flux prea puternic, atunci Danio, Rasbor, somnul Akisis, chars din familia Nemacheilidae și alții pot fi considerați vecini. În natură, trăiesc în grupuri mari, așa că este considerată de preferat achiziționarea a 5-6 pești. Este imposibil să se stabilească cu specii teritoriale bentonice.
Întreținerea în acvariu Ca toate speciile Stream îngrijirea este în mare parte același. Toate au nevoie de flux excelent de apă și aerare, numeroase ascunzători stâncoase și pietricele netede și bolovani să pască. Iluminat ar trebui să fie luminos pentru a incuraja cresterea algelor din acvariu. Plantele nu sunt necesare ca peștele în mod normal nu le întâlneste în sălbăticie. Plante potrivite pentru medii cu flux mare sunt Anubias și Microsoreum. Acestea vor crește pe roci sau vor pluti.