Coș

Lilaeopsis brasiliensis

Lilaeopsis brasiliensis
Lilaeopsis brasiliensis
Lilaeopsis brasiliensis
Lilaeopsis brasiliensis
Lilaeopsis brasiliensis
Lilaeopsis brasiliensis
Lilaeopsis brasiliensis
Lilaeopsis brasiliensis
Lilaeopsis brasiliensis
40 MDL
Fără TVA: 40 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

O altă opțiune demnă pentru un covor pufos, gros și atât de colorat într-un acvariu este Lileopsis Brazilian. Îngrijirea adecvată joacă cel mai important rol în viața lungă și sănătoasă a Lilaeopsis brazilian.
Familia Apiaceae
Dimensiuni 3-8 cm înălțime
Aspect Lileopsis brazilian are o tulpină lungă, târâtoare orizontal și parțial situată sub pământ. Pe toată lungimea tulpinii sunt umbrele de frunze ovale sau lanceolate. Acești noduri au și rădăcini mici care permit fixarea Lilaeopsis Brasiliensis în substrat. Trecerea de la plăcile de frunze la rădăcini practic nu este vizibilă.
Arealul de trai America de Sud
Parametrii apei Temperatura - 18–28°С Valoarea pH-ului - 6,0–7,0 Duritatea apei - 2–14°dGH
Întreținerea în acvariu Lileopsis brazilian este o specie nepretențioasă și poate crește cu succes în diverse condiții, inclusiv la umbra altor plante. Nu este necesară introducerea îngrășămintelor și utilizarea unui generator de dioxid de carbon. Cu toate acestea, apa moale, ușor acidă și un nivel moderat de iluminare sunt considerate optime - acesta este mediul în care crește în natură. Capabil să crească scufundat în apă, precum și în mediul umed al paludariumului. Deoarece Lilaeopsis Brasiliensis se răspândește mai repede în zona liberă și crește lent în sus, trebuie să fie subțiat în mod sistematic. În caz contrar, covorul de iarbă este prea gros. Plăcile de frunze de lileopsis sunt acoperite cu alge, se îngălbenesc și împiedică creșterea lăstarilor tineri sănătoși. Lilaeopsis Brasiliensis trebuie să fie plantată în pământ de acvariu cu granulație fină. Este de dorit să se folosească un substrat cu granule precum nisip sau pietriș fin. Din punct de vedere estetic, mulți acvaristi preferă să folosească substraturi de culoare închisă, deoarece evidențiază acoperirea solului.