Coș

Cryptocoryne wendtii Mi Oya

Cryptocoryne wendtii Mi Oya
Cryptocoryne wendtii Mi Oya
Cryptocoryne wendtii Mi Oya
Cryptocoryne wendtii Mi Oya
Cryptocoryne wendtii Mi Oya
Cryptocoryne wendtii Mi Oya
Cryptocoryne wendtii Mi Oya
Cryptocoryne wendtii Mi Oya
Cryptocoryne wendtii Mi Oya
55 MDL
Fără TVA: 55 MDL
  • Stock: În stoc

Descriere

  Această plantă mare este unul dintre cei mai magnifici și neobișnuiți reprezentanți ai genului Cryptocoryne. Mi Oya este o combinație reușită de calități decorative excelente și condiții de detenție nedorite. În cazul acestei frumuseți, schema obișnuită - „o plantă exotică este dincolo de puterea începătorilor” nu funcționează. Chiar și un acvarist amator cu o pregătire minimă este capabil să crească acest soi.

Familia Araceae
Dimensiuni 35 cm
Aspect Frunzele sunt ovale, cu o ușoară claritate la vârfuri, o nuanță expresivă maro. Pe spatele plăcilor de frunze, culoarea este mai intensă, trecând în violet. Pe partea din față există un marcaj elegant în formă de linie. Sistemul rădăcină este puternic și bine dezvoltat.
Arealul de trai Râul Mi Oya situat în Sri Lanka
Parametrii apei Temperatura - 22-28 ° С; pH - 6,5-8,0; duritate carbonatată - 5-11 dKH; duritate totală - 9–16 ° dGH.
Întreținerea în acvariu Dimensiunea optimă a acvariului este un rezervor cu o înălțime de 50 cm. Este posibilă păstrarea într-un acvariu mic. Dar, în acest caz, Mi Oya va fi mic și folosit în principal ca cultură de fundal. Acest tip de Cryptocoryne, în creștere, formează desișuri libere. Apa cu duritate medie este optimă pentru păstrare. Într-un mediu acvatic moale sau cu fluctuații puternice ale nivelului pH-ului, Mi Oya se înrăutățește și aruncă plăci de frunze. O scădere a durității totale la 4 ° și mai jos este plină de opresiune a plantei. O scădere a temperaturii la 22 ° C este plină de o suspensie de creștere. Mi Oya crește bine atât în ​​apă veche, cât și în apă proaspătă, deci nu are nevoie de schimbări regulate. Pentru a obține o culoare expresivă a frunzelor, Mi Oyu trebuie păstrat în condiții de iluminare intensă. Apoi, plăcile de frunze vor deveni suculente și vor căpăta o nuanță bogată. Umbrirea moderată nu dăunează creșterii, dar sunt afectate calitățile decorative. Se pot folosi atât substraturi nutritive, cât și inerte. Dar pentru o creștere mai bună, este recomandabil să achiziționați un substrat nutritiv. Deoarece Mi Oya formează un sistem puternic de rădăcini, grosimea stratului recomandat este de la 7 cm. În acvariile cu un număr mare de pești, nu este nevoie să se hrănească. Mi Oye are suficiente alimente furnizate cu alimente pentru pești. Principalul lucru este de a controla concentrația de calciu în mediul acvatic. Această subspecie are nevoie de acest element în volume mari.