Coș

Cichla kelberi

Cichla kelberi
Cichla kelberi
Cichla kelberi
Cichla kelberi
Precomandă
Cichla kelberi
Cichla kelberi
Cichla kelberi
Cichla kelberi
Cichla kelberi
0 MDL
Fără TVA: 0 MDL
  • Stock: Precomandă

Descriere

Cichla kelberi (sau kelberi peacock bass) face parte din specia cunoscuta adesea drept Peacock bass,  tropicali, si este un peste de apă dulce din genul Cichla, originea in Florida de Sud,  cunoscut sub numele de pestele "Salt Life". Cichla kelberi este una dintre noile specii de Cichla aparute pe piata (2006).

Familia Cichlidae
Dimensiuni 25 -35 cm
Aspect Este similar atat cu Cichla monoculus, cat si cu Cichla pleiozona, cu trei dungi verticale negre distincte pe laturile sale si fără marcaje operculare intunecate. Se distinge de alte specii prin pete mici de lumină, regasite pe aripioarele inferioare.
Arealul de trai America De Sud
Parametrii apei Duritate pina la 14°dGH, рН 6,5-7,5.,tempetatura apei 24-27°.
Hrana Carnivor
Compatibilitate Peștii Cichla Kelbury sunt agresivi. Se recomandă păstrarea lor într-un acvariu de specii cu un volum de 400 de litri și un grup de 4-6 pești. De asemenea, este posibil să păstrați într-un acvariu comun cu alte specii de pești de dimensiuni comparabile - toți peștii care se pot încadra în gura Kelbury vor fi cu siguranță mâncați.
Întreținerea în acvariu Sunt necesare o filtrare mecanică, chimică și biologică de înaltă calitate și o aerare îmbunătățită a apei. De asemenea, trebuie să creați un flux mic de apă direcționând ieșirea filtrului de apă de-a lungul unuia dintre pereții lungi ai acvariului. În acvariu, trebuie să plasați lemn de plutire mare, tufișuri plutitoare de plante, precum și plante cu un sistem de rădăcini dezvoltat care poate prinde rădăcini în mod fiabil în pământ. Nisipul de râu grosier sau pietrișul de dimensiuni medii pot fi utilizate ca sol.