Coș

Lomariopsis lineata

Lomariopsis lineata
Lomariopsis lineata
Lomariopsis lineata
Lomariopsis lineata
Precomandă
Lomariopsis lineata
Lomariopsis lineata
Lomariopsis lineata
Lomariopsis lineata
Lomariopsis lineata
0 MDL
Fără TVA: 0 MDL
  • Stock: Precomandă

Opţiuni disponibile

Descriere

Lomariopsis lineata (lomariopsis lineata) este o plantă uimitoare de acvariu, adesea confundată cu mușchi sau alge hepatice, dar este de fapt o ferigă. Planta și-a obținut distribuția între acvariști în 2001, când a fost descoperită de Christel Kasselman în acvariul său..

Familia Lomariopsidaceae
Dimensiuni 10x10 cm
Aspect Lomariopsisul de bernă are un aspect decorativ foarte frumos. Frunzele sale alungite de culoare verde translucid ondulate sunt orientate în sus. Lomariopsis crește într-un mic rotunchi rotunjit, crește treptat nu în lățime, ci în înălțime, formând mai multe „niveluri” (aceasta este diferența vizuală principală între creșterea în lățime a mușchiului hepatic cu lomariopsis, conținutul și descrierea lor sunt foarte similare).
Arealul de trai Australia, Malaezia, China, Africa, Filipine, Noua Guinee și America
Parametrii apei Temperatura: 18-30°C pH: 5 – 8, 1-10 kH
Întreținerea în acvariu Lomariopsis lineata este o formă uimitoare de ferigi terestre. Se simte excelent în apă, în timp ce frunzele și partea inferioară nu mor și nu putrezesc.. Lomariopsisul de brad poate fi cultivat atât într-un acvariu mare, cât și în miniatură. Conținutul de liniariripsis linearis nu provoacă dificultăți. Este destul de fără pretenții și crește bine în condițiile în care alte plante mor. O ferigă poate crește chiar și fără ea, agățându-se de o piatră, lemn de drift sau orice alt element decorativ. Pentru iluminare, este suficientă o lampă cu o putere de 0,3-0,4 W / l. Lomariopsis se va simți excelent chiar și în zonele umbrite ale acvariului. Îngrășăminte minerale nu sunt necesare pentru plantă, este recomandabil să adăugați suplimentar dioxid de carbon.